Jeg savner dig

Kjole fra Day Birger et Mikkelsen


Galla 2007. Ida og jeg havde samme kjole på. Og den er virkelig smuk. Men så synes vi begge to at pailletræset tog lidt for meget over, og hvor end man kiggede hen i butikker var alt påklistret med pailletter, og det resulterede i at vi solgte den hvilket vi aldrig skulle have gjort. Vi savner den så meget at det gør ondt at se disse billeder. Den kan nu ikke længere købes i butikkerne, og vi har ikke råd til at købe den alligevel. Vi har vist lært lidt af den fejl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12.13.08