Drawing

Polaroid

En dejlig puttedag i dynerne

Jeg elsker mit polaroid kamera og det er en skam jeg ikke bruger det mere, det tager super cool billeder, og man slipper for ‘besværet’ ved at aflevere filmen og hente billederne. Problemet er at det er virkelig dyrt at købe film. 

Men, nu har jeg godt råd til alle der ejer sådan et dejligt kamera; ebay, som altid kan man ty til ebay. Man sparer 50-75% på nærmest alt, og det gælder også disse film. Søg på ‘polaroid film’ så kommer der en masse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drawing