Er der nogen der vil donere $546?

Dagens tip // Olsen Chanelish sunglasses

Photobucket

Mange af mine venner, og jer bloggere rundt omkring, har efterspugt et par solbriller som disse Olsen tvillingerne har. Der er nok ikke rigtig nogen af os der lige pt. får råd til at smide flere tusind kroner til et par solbriller, og det får vi nok heller aldrig. Jeg har derfor surfet lidt rundt og fundet MANGE der minder om osv (ligesom I har, MEN ingen der rigtig var gode), men det har jeg nu. Jeg har selv bestilt dem i både sort og brun, og givet under 300 kr for dem i alt.
Her er de. Jeg synes de er helt rigtige i str, og farven. Klik her hvis I også skal have et par, de koster $10. Skriv gerne en kommentar hvis I gør brug af rådet, og klikker på linket. Jeg glæder mig til at gå min sommer i møde med disse.

Photobucket

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er der nogen der vil donere $546?