01.09.09 // Ædegilde

Jeg har virkelig brug for jeres hjælp // Hvilken hårfave?

For et par måneder siden fik jeg farvet mit hår fra lyst til mørkt (har I endnu ikke set det tjek indlægget ‘Mit hår’) de første 5 dage var det rigtig flot, og jeg var meget glad for det, men nu er mit hår efterhånden så grønt at det er uudholdeligt at se på. Jeg har ellers fået rød forpigmentering i først. (mit hår er naturligt blond). Nu har jeg fundet 3 hårfarver jeg synes er flotte til i morgen, men hvilken skal jeg vælge? Jeg skal til frisøren i morgen tidlig, og jeg håber I vil lægge nogle kommentarer om hvad I synes jeg skal vælge det har jeg virkelig brug for, jeg bliver lykkelig for jeres svar! Hjælp hjælp hjælp hjælp skal jeg vælge nr 1, 2 eller 3?
Skal jeg prøve at se om jeg kan få en varmere og lidt lysere brun end jeg har nu?Photobucket

eller skal det være en meget lys brun/mørk blond med lidt gyldent i?

Photobucket
…eller skal jeg have min naturlige vintermørkeblonde farve med lyse+gyldne striber i?

Photobucket

Billederne er fra hhv. Øverste to Lisa og nederst Silje (klik på navne for link)

10 kommentarer

 • Anonymous

  Jeg synes at du skulle få det lys brun/mørk blond med lidt gyldent i, altså billed nummer to. Det ville se flot ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvilke farver har du i håret på det nedereste? er det affarvede stiber?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha:) det var da noget af en tur. men det er da godt at du er ved at vænne dig til det!venter spændt på at se et billede af det:)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej:)Det blev virkelig underligt faktisk, og jeg var ved at tude da hun var færdig, jeg syntes jeg lignede en rød abe. De var meget vilde med farven, og jeg har faktisk vænnet mig til den nu. Den blev meget gylden, karamel lysebrun og min kæreste, mor og søster er helt vilde med den. Den er meget speciel og jeg tror bare den skal have nogen dage.:)jeg poster et billede i et indlæg i dag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvordan kom det til at se ud?:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • indtil videre er der 1 ‘stemm’e på billede nr 1to ‘stemmer’ på billede nr 2, og 1 ‘stemme’ på billede nr 3.Er der ikke flere der har en ide? Jeg er meget i tvivl.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tusind tak.ja jeg er også ret vild med det er mørkt, men det er jo ikke flot når det er grønt:) Men jeg må se hvad frisøren kan gøre ved det!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var så lidt.Synes bare dit hår er så pænt som mørkt, så det skulle være den der var tættest på den farve du har nu..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej:)uh tak,, jeg synes det er meget svært, men det hjælper med lidt råd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den første synes jeg:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

01.09.09 // Ædegilde