Skynd jer

Min mac trænger til et nyt hjem


Min skønne MacBook kunne godt trænge til et nyt hjem, og jeg har forelsket mig i dette smukke MacBook sleeve. Manden bag hedder Craig Costello, bedre kendt som streetart- kunstneren KRINK. Kunstmagasinet Arkitip har inviteret Castello til at udsmykke en række Incase produkter under navnet ‘Curated by Arkitip’, og her er et af mine favoritter. Der er virkelig kælet for de mange detaljer bl.a. et indvendigt kviltet KRINK logo og indgraverede YKK lynlåsvedhæng. Det koster kun $80 ca 450 dkk.

Tjek arkitip ud her

2 kommentarer

  • hej Nannatusind tak for det, er du ikke sød at tilmelde dig under ‘followers’, så er det nemlig super nemt for mig at følge din også (jeg tilføjer dig også på min liste):)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er en rigtig fin blog du har dig og jeg har tilføjet dig til min blogliste :)/Nanna

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skynd jer