Muffin time

Mit nye hår

(billedet snyder lidt – det er ikke så orange)

Det har virkelig været en underlig dag. Jeg var allerede hos frisøren kl 8.45 med mit grønne hår. Frisøren var ikke helt med på hvad jeg ville have og forstod i øvrigt heller ikke helt mit danske. Jeg havde taget min computer med som jeg hev frem hvor jeg viste hende billede nr 2 (af de 3 jeg ville vælge imellem), og hun blev ved med at sige hun ville lægge lyse striber i – hvilket ikke var det jeg ville. Men efter at have snakket med hende og læreren (det var på københavns frisørskole) blev vi enige om at rense mit hår for det brune (grønne) og derefter lægge 3 farver i, i de nuancer jeg havde vist, men det ville altså lige blive 1500, og jeg havde altså kun 500 med. Så derfor lavede de en mindre afrensning og derefter lyse/gyldne striber.


Min første reaktion var at jeg ville tude, jeg følte mig så grim og rødhåret. Alle frisørerne og lærerne var helt vilde med resultatet, og sagde det så utrolig naturligt ud til mig, og det var ret vildt de havde kunne rense den meget mørkegrønne så pænt ud, men at jeg selvfølgelig nok lige skulle vænne mig til det. Efter frisøren kunne jeg ikke finde ud af om jeg skulle grine eller græde, for det var jo egentlig ret specielt og måske endda meget flot. Jeg mødtes derefter med min kæreste som var helt vild med det, og sagde – som frisørerne – at jeg bare skulle vænne mig til det. Da jeg så kom hjem var min mor, bror og søster også helt vilde med det, og i løbet af dagen blev jeg faktisk selv ret glad for det.

Det er meget anderledes og jeg vil nok sige at farven er karamel, lysebrun, gylden og lys – men ret flot. Jeg skal lige vænne mig 100% til det, men jeg tror jeg er glad for det. Desuden kan jeg anbefale at tage på frisørskolen når håret trænger til fornyelse – det er ekstremt billigt, og de har alle de nyeste produkter. Du får endda hårkur og det hele med. De er meget hjælpsomme, og hvis der er noget de er i tvivl om går der en lærer rundt hele tiden og vejleder (så man behøver ikke frygte at komme ud med lilla hår eller noget). Du kan også få lavet mindre ting som farvning af øjenbryn etc.

Nu vil jeg gå tilbage til min kæreste og spise vindruer, se Monster’s Ball og drikke cola på glasflaske;)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muffin time