SÆLGES // Lækre ting

Skal I også se denne?

Jeg kan slet ikke vente med at se denne film. Den handler om en enlig mor i 1920’ernes Los Angeles: Christine Collins. En dag er hun nødsaget til at lade sin 9-årige søn være alene hjemme da hun bliver kaldt på arbejde på en fridag. Da hun kommer hjem er han sporløst forsvundet. Først et døgn senere tager politiet hendes henvendelse alvorligt, men som sagt er han sporløst forsvundet. Sagen medfører at Los Angeles’ ellers så mægtige politi, får en del dårlig omtale. Politiet medbringer så en dreng fra Illionois, og bilder pressen og ikke mindst Christine ind, at det er hendes forsvundnde søn. Men Christine insisterer på det ikke er hendes søn og politiet lægger derfor pres på hende for at tage den lille nye dreng til sig, men hun nægter, og det resulterer i at politiet erklærer hende sindssyg og spærre hende inde på psykiatrisk afdeling.


Det mest fantastiske og uhyggelige ved denne film er at den er baseret på en sand historie.
Christine bliver spillet af Angelina Jolie, som jeg ellers ikke bryder mig særlig meget om, men hun ser lovende ud i denne film. Clint Eastwood har instrueret. Den er i biograferne nu. tjek Kino og se om den går i din biograf.


Tjek traileren og se om det ser ud som noget for jer. Skal I se den? Eller har I set den? Så skriv gerne hvad I synes om den, og om den er så god som den bliver omtalt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÆLGES // Lækre ting