Sunshine, kittens and pizza

Copenhagen

Der er kommet super mange nye fede jeans fra cheap monday i weekdayPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeg prøvede tøj

Photobucket

Photobucket

Min nye t-shirt, jeg er helt vild med den 250,- i Weekday.
Photobucket
Photobucket

Photobucket

I dag var jeg med min kæreste i København for at tjekke designskolen ud. Vi skulle dog lige kigge lidt på butikker alligevel. Vi var ikke så mange steder, men fandt hver en lækker ting i weekday. Jeg fik den skønne Paris t-shirt, og Patrick fik en lækker blazer (den vi begge prøver på billederne). Det er dejligt den faktisk også var rigtig fed til mig, så kan man låne den lidt nogen gange:) 
Mit outfit i dag var meget enkelt, mest fordi det er irriterende at prøve tøj hvis man har 117 lag på, så det var bare gamacher, weekday t-shirt, jakke fra samme mærke og vinterstøvler. Puuha, nu er jeg også træt, er netop lige kommet hjem, og har været afsted siden kl 11, vi har gået meget rundt i dag også. Nu drikker jeg mig en kold Cola, og så vil jeg varme mig under dynerne. Vi ses i morgen.
Sleep tight derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunshine, kittens and pizza