City and Salad

Dagens tip // Martin Margiela Rip-off

PhotobucketPhotobucket

Billedet er lånt fra anywho

Denne T-shirt fås på Ebay, og er tro kopi af Martin Margielas fra kollektionen ss08. Den koster kun $16.95 og kan købes her. Jeg har netop bestilt en i str xl og glæder mig til at modtage den.
Desuden har jeg ladet mig fortælle at de er ret store i str, så husk dette når I køber en. Der findes også mange andre fine t-shirt på linket, så der er masser at vælge imellem.

9 kommentarer

 • hej igen:)jamen har du betalt via paypal?der kan faktisk gå helt op til 4 dage før du kan se de er trukket, men køber har modtaget dem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nice tak! Så skal jeg helt klart have én :)Spørger dig lige om noget mht. Ebay :)Når man handler på Ebay, og har gennemført en handel, hvornår trækker de så pengene fra ens konto? Kan nemlig ikke se det på min konto endnu – gennemførte en handel igår..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ditte: nå okay? jamen det vidste jeg ikke, tak for det:)Chanette: ja, det kan jeg sagtens!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kan du bruge din uden bukser under?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej,Det er Margiela, der har lavet en rip off af Dan Penfounds bluse (den som du har købt) :)Jeg har den selv og synes den er skøn!Mvh. Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej M-ichelladet kan vi måske godt finde ud af:)jeg skriver en mail til dig:9Jeg er normalt en str M, og har købt den i Xl for at få den stor, hvad str er du?Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heej : ) Jeg har aldrig handlet på e-bay og tør slet ikke rode mig ud i det :/ , men jeg tænkte om jeg på nogen måde kunne lokke dig til at bestille en til mig ? hvis jeg overfører pengene til din konto evt.: )er samme str. som dig , men vil gerne have den meget oversize så tænker en xxl?..skriv evt. en mail, hvis du kan lokkes til det?M-ichella@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hehe, ja det er sådan lidt ‘grimt’ det motiv på en måde.Det minder lidt om sådan nogle ferie t-shirts med delfiner og ulve man kan købe i alle turistområder rundt omkring, men jeg synes faktisk også det kunne være ret fedt..!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Motivet minder mig helt vildt meget om en plakat, min veninde havde, da vi var små, men det ser egentlig ikke dumt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

City and Salad