Mary-Kate Olsen // Hot or Not?

HUNTER // Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg kan se der har været meget linkaktivitet på mit indlæg om billige nye Hunter gummistøvler, så nu er det på tide at friske det op til jer der er gået glip af tippet. Jeg har et par sorte hunter gummistøvler med tilhørerne sokker til, de har været fantastisk i al slags vejr, og de er ikke til at slide op. Jeg kunne dog også godt tænke mig de røde eller brune, men vil ikke give 699-899 for dem, som butikken tager. 
Derfor har jeg købt et par til 350,- og de er helt nye. Det er simpelthen et kup du ikke kan gå glip af (medmindre du synes de er grimme). Så hvis du, ligesom jeg, synes disse gummistøvler er både fede og praktiske så klik HER og gør dig en god handel (du kan købe op til 4 par ad gangen)

20 kommentarer

 • Anonymous

  Heeeeey (:hvor længe skal man vente til de får nogle nye størrelser igen, som er udsolgt nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BP

  Hej, nu lagde jeg lige mærke til at folk har efterspørgsel på Hunter Gummistøvler herinde.På denne side kan du finde de bedste priser på Hunter støvler (det er en pris sammenlignings side) http://billige-hunter-stoevler.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kommer der nogle i størrelse 38 i sort??????????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  De koster da ikke 350?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg bestilte en søndag og fik dem leveret med dpd pakketransport om onsdagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ihh Venter også på der kommer nye størrelser hjem ! har efterhånden ventet 1 måned:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvornår kommer der nye str hjem? Både sorte og Navy er udsolgt i size 6!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Men det er stadig billigt… Jeg afventer dog også svar på hvordan de er mht størrelse??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  350,- billigt men det er uden fragt. Der skal lægges ca 135,- oven i… Jette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej – har lige bestilt et par, men ved i hvad der sker med pakken hvis de skal aflevere den og hvis jeg så ikke er hjemme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zstia

  Hvor lang tid tog leverings tiden? (: Mig og en veninde har nemlig bestilt dem igår, og så, så vi lige din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  er det egentlig US size eller British size? jeg skal have et par i str. 39, og kan ikke helt finde ud af det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hejsa! jeg er lidt nys omkring strørrlesen. er det bare det samme man bruger normalt, eller er de lidt større end hvad man bruger? synes nemlig altid gummistøvler er så store at man skal have meget tykke sokker på. men jeg skal da ha' men et par!! det er det rene kup!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej, jeg vil bare spørge hvor meget du gav for fragten? Hilsen Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Emma, det er nok meget forskelligt, jeg ventede 10 dage, men jeg tror der kan gå op til 3 uger..?Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa.Jeg kunne godt tænke mig at spørge om hvor lang tid der går fra man har bestilt Hunter, til de kommer hjem til ens adresse?Altså hvor lang tid der går fra de er bestilt til de kommer?Håber det kan besvares, for jeg har lige bestilt nogle og vil meget gerne vide hvornår de kommer.Hilsen Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha ja det er ærgerligt, men nu er de jo betalt, og du er glad for dem;)men så ved du da hvis du får brug flere;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅH… det skulle jeg have vidst.jeg har betalt 799 kr for mine. men jeg er alligevel rigtig glad for dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Karoline.ja de er alt for dyre i butikkerne, men det er virkelig et kup man gør sig her, og de findes i alle regnbuens farver. Dem som pt er udsolgt, kommer igen MEGET snart:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor fedt! Jeg har længe kigget på de støvler, men da jeg allerede har et par fine gummistøvler, syntes jeg også det var lige lovligt meget at betale for et par mere. Tak for tippet! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mary-Kate Olsen // Hot or Not?