Nu må det hår altså stoppe

Jeg har selv lavet denne

Undskyld jeg forsømmer lidt bloggen, men jeg vil vise jer en film jeg har brugt noget af dagen i dag på at lave. Det var et projekt jeg er blevet inspireret af fra ‘her morning elegance’ som jeg postede for noget tid siden, og var hjemme hos min kæreste som hjalp mig ved at være min skuespiller. Jeg har selv klippet den, fået ideen og taget billederne, og det er en video lavet af udelukkende af sammensatte billeder, eller stop-motion som det hedder. Jeg tog 517 billeder i denne video, de er allesammen brugt.

I må meget gerne bruge tid på at se den, og give kritik, jeg er selv lidt stolt da jeg hverken er filmmand eller noget, og det sådan set bare var et projekt for sjov. Skriv endelig en kommentar!

My First Stop Motion Video from Line Sofie on Vimeo.

16 kommentarer

 • Ejejej, hvor er den genial!Virkelig et fantastisk stykke arbejde!/Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line.Jeg er Marias bedre halvdel fra spejlvendt, og jeg er også helt tosset med din video. den er virkelig smuk. tak fordi vi måtte bruge den.smil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej maria:)JA, det må du da meget gerne:)!Møs tilbage;);)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line, jeg tænkte på om jeg kunne få lov til at poste din video på min blog – spejlvendt-? videoen er rigtig flot.møs møs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Karolinedet er jeg rigtig glad for at høre, tak for dine komplimenter./ Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej LineJeg er efterhånden fast læser og jeg kan virkelig godt lide din blog, syntes du kommer med nogle rigtig gode tips. Det er virkelig fedt når man kun går i 9. og ikke tjener al verden! Så derfor tak for hjælpen, så jeg også får en chance for lidt mere mode uden at skulle være flad i flere måneder efter. Hilsen Karolinep.s Og virkelig god film! Det er en rigtig sjov idé. Især det med de der M&M! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Pernille, nej det tog ikke særlig lang tid:)Ja, jeg har skrevet et indlæg om det:D?Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forresten, jeg mener at du et eller andet sted skrev at du havde ret meget erfaring med Ebay.. HAr du også erfaring med told? :=

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tog det virkelig ikke længere. Det kan være jeg skal prøve det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Pernille,tusinde tak, jamen det tog ikke mere end 30 minutter at tage alle billederne, og så tog det vel omkring 40 min at redigere filmen i guess.Så det var faktisk ret sjovt, og det er absolut ikke sidste gang jeg skal prøve det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FEDT! Det er virkelig fedt. 🙂 Hvor lang tid tog det at lave?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Mette:)tusind tak, det var dejlige ord!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo helt fantastisk…. Virkelig kreativt! Blev helt glad inden i og set up’et er super hyggeligt :)/Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uhh mange tak:)Jeg har bare taget billederne med mit Nikon spejlreflekskamera, og så har jeg en mac computer, så den har et program der hedder Imovie HD, som følger med, der redigerer jeg mine film i:) – og tak for din kompliment!/ Line Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GENIALT lavet! 😀 Det synes jeg sgu er godt lavet!Hvilket program bruger du til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu må det hår altså stoppe