Lunch

Vil I ikke hjælpe her?

Så, nu er det sket et par gange at nogen af mine faste læsere hopper fra min blog igen, og det har fået mig til at tænke lidt: Jeg blogger jo for min egen skyld for at få afløb for en masse af mine tanker, oplevelser osv, men jeg blogger også for at fortælle og vise min ‘historie’ til jer som har lyst til at følge med. Desuden elsker jeg at tage billeder og med mit nye kamera tager jeg rigtig mange, og dem håber jeg da også I kigger på, og måske endda finder inspirerende?
MEN, det I skal hjælpe mig med er at fortælle mig hvad på bloggen der er godt/spændende, hvorfor kommer I igen (jer der gør), og hvad I evt. mangler, som kunne gøre den endnu mere tiltrækkende og spændende at følge med i.

I må altså meget gerne lægge en kommentar hvad end det er ris eller ros, så gør I mig meget meget glad. Så søde bloggere derude, SKRIV:)

8 kommentarer

 • hej Tina, ihh hvor er det altså skønt at høre, jeg bliver helt glad:)tuuusinde tak for dine flotte ord (jeg er rigtig tit inde på din også faktisk).men igen mange tak, det er virkelig skønt at få al den dejlige feedback!/ Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt hooked på din blog, selvom jeg næsten lige har “opdaget” den. For mig er din blog faktisk lige præcis sådan, som jeg synes en blog skal være :)Jeg kan ikke sætte en finger på hvad det helt konkret er jeg kan lide ved den. Men flotte billeder og en hyggelig “stemning” får mig til at vende tilbage.- Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Kia, sikke et fint svar, du har helt ret, det er jo sådan man skal gøre det:)Tusind tak for det, jeg fortsætter stilen som jeg gør nu, og håber I stadig kigger lidt med:)Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Hej Line. Jeg synes du skal gøre det på din helt egen måde, ligesom nu. Hvis jeg nu sagde at jeg ville have flere madopskrifter ville du jo stadig skrive om det du brænder for. En blog udvikler sig i et meget langsomt tempo, hvis du er aktiv, interessant og dig selv. Jeg kan godt lide dine links og smukke billeder af læber med sukker på.. Bliv ved som du gør nu og vær aktiv på blogs med mange besøgende.Kia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thank you Julie;) deeejligt med respons..!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med dine billeder, og de små historier du skriver til. Keep up the good work 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej dedree;)hvor er det sødt af dig – tusind tak, det er dejligt med lidt positiv feeback:) Nu tjekker jeg også lige din blog ud, det er en del nemmere når du står der i hjørnet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ahr været forbi nogen gange – og har nu taget mig sammen og er blevet fast læser (;.. jeg synes dine billeder er super flotte og inspirerende, og tror det er en blanding af det og den tekst du skriver der får mig til at komme igen (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lunch