Dagens tip // Nice oversized t-shirts

Jeg har fundet min nye mobil


Efter lang tids overvejelse omrking en ny mobil (og en kæmpe forelskelse i en Iphone) besluttede jeg og min økonomi os for at det var vist for dyrt at give over 1000 kr. for en mobil (men sko!?..nej nej da). Jeg er aldrig gået op i mobiler, og lige nu har jeg en Nokia 3310 eller i hvertfald noget i den stil, så ved I også hvad vi snakker om. En gammel, grim, klodset og lånt mobil, der nu skal tilbage til rette ejermand. Jeg har sat mig et maks for hvad min mobil må koste og er kommet frem til sølle 700 kr, ja 700 kr (og det er endda for en brugt). Jeg kan sagtens leve med en brugt mobil (bare ikke så gammel som den jeg har nu), og den skal egentlig også bare kunne ringe og sms’e (alle disse ting sagde jeg højt for mig selv da jeg kiggede på den smukke smukke Iphone). MEN så er det jo heldigvis sådan for mig, at jeg er ret god til at finde ting på nettet, billige fede ting, og så fandt jeg en ny kærlighed: Den har det hele: prisen, funktionerne, Mp4 OG smukheden som den Iphone jeg er faldet for. Nemlig denne:

På billedet er der sølvbagcover, jeg har valgt helt sort blankt bagcover
Nu er jeg jo ikke så dum at jeg ikke er klar over det er en tydelig efterligning (eller skal vi sige inspirationskilde, hmm vi siger inspirationskilde – bedre ord) af Iphone. Men jeg har tænkt sådan her; Jeg er vild med designet i den, og samtidig er den billig og man kan se om det overhovedet er noget man kan bruge. Måske det er for svært at skrive, eller den er for teknisk svær til mig, men så har jeg heller ikke givet mere end 699 for den, og det var jo mit maks for en brugt mobil altså. Jeg er meget glad for mit nye fund og jeg vil komme med en update på hvordan den virker når jeg har modtaget den (omkring lørdag). Den har de samme funktioner som Iphone til jer der kender til den.

Jeg skriver ikke dette indlæg for at få negative kommentarer omkring min nye ‘kopivare’ som det heller ikke er. Jeg gør det ikke for at fornærme eller træde nogen over tærerne, og jeg ønsker ikke negative eller belærende kommentarer. Jeg ved godt det altid er mest rigtigt at købe ‘den ægte vare’, men i dette tilfælde er det altså en rigtig god løsning for mig – tak:)

11 kommentarer

 • ja:)den er i Amsterdam nu, så måske den kommer i morgen, ellers mandag. Så skriver jeg en lille anmeldelse, evt med video af den. Jeg glæder mig også selv meget til det:)!!Jeg ved ikke rigtig om den kan være ligeså sej, men nu får vi at se!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv! Den glæder Agurken sig til at få en anmeldelse af! Kan den mon virkelig være lige så sej som en iPhone?! Hvis ja, så er den jo et hit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nåårh på den måde. Ja jeg mente bare at man kan få den til at være på kinesisk og skrive på kinesisk, men om man kan downloade ordbogen til er jeg ikke sikker på. Jeg kan jo lige finde ud af det og vende tilbage så:)men det tror jeg da godt man kan!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmm ok, var måske ikke helt tydelig i mit spørgsmål. Man kan downloade en kinesisk-engelsk engelsk-kinesisk til Iphone som en application og det er den funktion jeg efterlyser! men super fedt at du kan skrive sms’er med tegn…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej pia.jeg køber den i Kina, hvor den produceres, så er der et sprog den har er det i hvertfald kinesisk.:).. så ja, det har den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du siger den har de samme funktioner?! Ved du om man kan få kinesisk ordbog til den? min lærer har nemlig anbefalet os at købe en iphone eller en ipod touch pga. ordbogen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja den er rigtig cool.jeg fandt den på trendsales.glæder mig til at modtage den!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor har du fundet den henne?:D den er meget cool.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sjovt, det har jeg aldrig hørt om før 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja den er rigtig fin også:)hmm mærke, ja det er jo lige det.tror den hedder sciphone i68+:)!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er da meget cool, hvad er det for et mærke?Jeg gik også væk fra min plan om en iphone, og købte en nokia xpressmusic til 299kr, ha ha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens tip // Nice oversized t-shirts