wait. eat. sleep. repeat.

Jeg sælger

Jeg har jo lige købt denne mobil. Og jeg har også lovet at give en anmeldelse. Jeg har kun brugt den en dag, og jeg tror virklig den er FULDSTÆNDIG ligesom Iphone. Ikonerne er det samme, og funtionerne er også det samme. Jeg har jo som sagt kun brugt den lidt af en dag, og ved kun at man kan høre musik, lægge billeder ind, sms’e og ringe. Jeg sælger den fordi jeg skal spare sammen til en rejse, og jeg klarer den bedre med en gammel Nokia. Den er virkelig smuk, og faktisk utrolig nem at bruge (altså især sms’e)

Man kan bladre på samme måde i billederne som Iphone, eller ja, man kan præcis det samme. Der kan sidde 2 sim-kort i på samme tid, og der medfølger 2 batterier. Den er virkelig smuk, og det eneste til forskel fra Iphone er nok æblet bagpå. Den er skinnende sort og har selvfølgelig ingen ridser.
Den er virkelig perfekt hvis man vil se om Iphone er noget for en, eller hvis man er ligeglad med mærket, samtidig med det er det en super god mp4. Den er ikke sølv på bagcoveret som på billedet, men sort hvilket er endnu flottere, og den kan selvfølgelig tage billeder.

Der medfølger:
2 batterier
mobil
oplader
Høretelefoner 
og original kasse.

Jeg gav 800 kr for den inkl porto, og min mindstepris er 400 kr. eftersom den er brugt en enkelt dag. I må meget gerne spørge hvis I er i tvivl om noget, men jeg tror det er bedre at slå den op på nettet ‘Sciphone i68+’ og se alle dens funktioner. Den ligner på en prik den nye Iphone 3g med det sorte cover.

BYD

20 kommentarer

 • Anonymous

  Tak for svar. Jeg er nok bare mest i tvivl om touch delen. Er det svært f.eks. at skrive sms`er?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej;)jeg har ikke brugt den så meget at jeg kan sige meget om den, men den er ret nem at bruge synes jeg faktisk. Den er købt på trendsales af ‘kinadreng’ eller ‘kinamand’ hedder han. Den kom efter 4 dage så det var god service. hmm, hva er der mere at sige, jeg synes den er fuldstændig ligesom iphone, man kan faktisk ikke se forskel.er der mere du vil vide?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg ved godt, at du har solgt nu. Jeg tænker på at købe en på trendsales eller over en online-butik. Jeg vil lige spørge dig inden ..Vil du anbefale den? Er den svær at bruge? Ville blive glad, hvis du vil skrive lidt mere detaljeret om mobilen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SOLGT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den sælges via min kæreste:Psoelbergellers bare søg på sciphone, så er min den første der kommer frem:)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvad hedder du på trendsales?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det skal lige siges at jeg også har den til salg på trendsales.og der er slå-til-prisen 600pp og derfor også her:)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej allesammen:anonym:der er desværre ikke æ, ø og å. Det har ikke været et problem for mig (den ene dag), men så ved i det:)Acie:Uhh ja det skal du altså huske. Jeg sælger den for det første fordi jeg virkelig har brug for pengene, men også fordi jeg synes jeg er bedre til at bruge sådan en gammel skodmobil, så jeg kan ligeså godt spare de penge.Anonym:jeg har kun brugt den en dag, så jeg aner virkelig ikke noget om den, men jeg vil foreslå at slå den op på google og læse om dens specifikationer.Tak for bud på 400, jeg venter lige og ser om et højere bud skulle dukke op, da den kun er en lille dag gammel, og har kostet det dobbelte:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej :-)Jeg vil gerne købe din tlf til 400,- Hvis det har interesse så skriv til cln@wildmail.com.Vh. Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Den ser da meget fed ud (: Virker den også med iTunes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er vildt fed. jeg læser lige med her:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan kan det være at du har besluttet at sælge den? Btw skal jeg nok sige til den dag min tee skal have et nyt hjem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tak for svar med trendsales. Jeg kan desværre ikke finde ham derinde, men det er sikkert fordi at han ikke har flere mobiler tilbage. Ellers tak for hjælpen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Når det er engelsk menu, vil det så sige, at man skal skrive aa i stedet for å osv.i sms`er??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja det er da ærgerligt:)ja det må du da, jeg fandt den på trendsales.Han har vist også et par stykker med dansk menu.de koster 800 i alt + evt told.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ærgeligt at det er engelsk menu, jeg foretrækker dansk. Det er ellers et rigtigt godt tilbud du har der :)Må jeg spørge hvor du har bestilt den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej:)det er desværre lige i underkanten. Den er 1 dag gammel, spritny og har kostet 800, min mindstepris er 400:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hejsa ;D!Jeg byder 350 her og nu. Send en sms til 28600779MVH 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej:)desværre (eller for nogen;)) er der kun engelsk og en masse andre sprog på, ikke dansk. Men det har ikke været noget problem for mig da jeg ikke har problemer med engelsk, men tak for spørgsmålet, det er jo ret relevant!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kunne godt være interesseret. jeg skal lige høre .. er det engelsk eller dansk menu? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

wait. eat. sleep. repeat.