50.

Running

Så er jeg gået ind i kampen og begyndt at løbe. Jeg startede igår med mit Nike+ udstyr og har løbet igen her til morgen. Der skete bare det at jeg kom til at slutte træningen midt i det hele, og måtte starte forfra, derfor står der jeg har lavet 3 work outs. nå, men. Her er min Nike+ mini, hende har jeg selv lavet. Det er faktisk ret fedt med nike+, man sætter en lille chip-ting i skoen (også selvom man ikke har nike+ løbesko) og så bruger man sin I-pod. Så kan man træne efter kcal, km. og mange andre ting, og så løber du med ‘coach’ i øret, eller hun siger i hvertfald hver gang du har forbrændt 50 kcal (hvis dit mål er kcal), og hvor mange du mangler for at nå dit mål. Nå men det var en dejlig måde at starte dagen på.

9 kommentarer

 • Hmm, den sensoren vil ikke rigtig aktiveres..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej pernille.Nej slet ikke, hvad er dit problem?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, jeg har lige købt en Nike+, men jeg har lidt problemer med at aktivere den. Havde du også det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er et salgstrick:) jeg har ikke nike+ løbesko, så jeg kan garantere dig for det er løgn:).. jeg sætter ‘chippen’ i mine snørebånd eller nede i skoen (det nike+ løbesko har er bare et rum til chippen, den kan du sgu godt finde plads til et andet sted;))..så du kan roligt smide 200 kr afsted efter et nike+ sæt uden at have skoene, I PROMISE:Dhvor er de dog frække at sige sådan, sådan et par løbesko koster jo mellem 1000-1700, men det er jo nok også derfor:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  men er du sikker på at man kan bruge nike+ selvom man ikke har nike-løbesko? jeg var inde i butikken igår og de sagde at det ikke virker med normale løbesko, men det kan selvfølgelig bare være et billigt salgstrick. men på hjemmesiden ser det også ud som om man skal have nike+ løbesko for at det virker, så enlighten me please! :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja det kan man godt. det kan købes stort set alle steder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ved du om man kan få det der nike+ udstyr i alle almindelige sportsbutikker? Har nemlig længe overvejet at få købt sådan noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Marianej du skal bare have en ipod (bare ikke de helt små uden display). Men min ipod er gammel, så du kan bruge alle ipods.så køber du bare det der nike+ udstyr til ca 200 kr og sætter i din ipod,og i din sko. så kører det hele:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  skal man have en nike+ ipod for at man kan eller hvordan ? . kh maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50.