Hey Dudes

BLUE

6 kommentarer

 • Jeg følger altid din blog gennem google reader så har aldrig set at der var sådanne kommentarer.. Men gud hvor er jeg forarget over at der er en person der kan være så forsmået at de skal kommentere på en personlig blog, hvis personen virkelig syntes det er så forfærdeligt at læse om dit liv kan de sku da bare smutte ad helvede til.. Og jeg kan sagtens forstå at du har lyst til at tage en pause fra bloggen, men jeg syntes godt nok det er ærgeligt, jeg syntes nemlig det er interessant at læse om dine gastronimiske evner:D//Nynne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej begge:)JP: tak du er sød!Anonym: Ja det synes jeg altså også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvis man vil udsætte en blog for kritik bør man virkelig ikke gøre det som Anonymous. Det er da for trist. Du kan i det mindste vise hvem du er med sådan en kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JohnnyPonturro

  haha, seriøst! Frøken/Herre ‘Anonymous’, hvor er du dog trist at høre på. ‘At Blogge’ = ‘at skrive om sit liv ligesom man skriver om det i en dagbog’. Denne blog, Mi Confesión’, er en online dagbog, hvor forfatteren skriver om sine hverdags hændelser og tanker. Hvis du, ‘Anonymous’, kun bryder dig om overfladiske modeblogge, synes jeg du skulle smutte fra denne blog, der ikke alene indeholder små modetips, men også tanker og følelser man som menneske kan relatere til – krydret med en håndfuld flotte billeder; bl.a. disse billeder som er postet i dag, som jeg synes jeg virkelig flotte, fulde af håb, frihed men også længsel. Meget ambivalente, flotte billeder. Jeg læser denne blog med stor interesse, da jeg synes den blander utrolige mange gode egenskaber, både fra modeverdenen og det ‘virkelige liv’. Forfatteren bag denne blog kommer virkelig til live, i stedet for alle de andre blogs, som der efterhånden er så mange af, som er rent overfladisk. Så hvis du ikke bryder dig om bloggen, Frøken ‘Anonymous’, synes jeg du skulle smutte herfra. Og en anden gang, kan du så evt. holde din kommentar for dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nej nej nej du, jeg har grinet ad din kommentar i meget lang tid. hvem af os to har et sørgeligt liv her? hmm tænke tænke. Det sørgelige er da dig der vælger frivilligt at gå herind for at kigge og alligevel kommentere på den måde, hold kæft hvor må du kede dig.Som jeg har sagt det mange gange før kan du jo bare holde dig væk, og så kan du jo være GLAD for at dit liv er meget bedre end mit.desuden belemrer jeg ikke folk med mit lorte liv, man kan jo klikke herind af fri vilje. du er da en klovn.hahahahahahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nej nej nej.. hvor har du dog et spændene liv var? At du gider belemre andre mennesker med dit lorte liv!! Det er jo trist og sørgeligt at du ikke har noget mere spændene at skrive om, end hvad du fik at spise til aften, og promovere dine gastronomiske evner (eller mangel på samme), ved at vise billeder af det.. meget ærgeligt at dit liv er så intet sigende!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey Dudes