Acne Status

Jubii, så er mine Acne støvler kommet. Lidt irriterende at de så skal videre igen i morgen for at laves til ankelmodel, det er ikke helt det samme at modtage en pakke, når den ikke kan bruges med det samme:) Tilgengæld kan jeg nå at få dem lavet færdig inden jeg tager til Nice, og det er dejligt. Da jeg modtog mailen om at de var sendt stod der at det tog 7-10 dage med levering, og så blev jeg lidt sur, da jeg synes det var noget mærkeligt noget når det bare skulle fra Sverige til Danmark. Men det viste sig altså at tage en dag, kun en dag. Så nu er det mine (næsten). Glæder mig til at vise jer ankelmodellen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

QUIET EARTH