Et indlæg med (alt for) mange bandeord!

Antichrist

Igår var jeg med p i biografen og se den meget omtalte antichrist. Jeg synes den er rigtig god, og jeg har ALDRIG set så smuk en prolog i nogen film før. Alene pga. denne er det værd at se filmen. Jeg synes heller ikke på nogen måde den er så slem og voldelig som den er blæst op i Cannes faktisk, og jeg kan slet ikke forstå folks hysteriske mening til den. Jeg synes virkelig det er smukke smukke billeder i filmen, og dét at hele filmen omhandler udelukkende de to hovedpersoner, og det er de eneste med replikker er så flot lavet synes jeg, da man ikke på noget tildspunkt keder sig eller mangler andre skuespillere. Jeg synes den er rigtig flot, især billedsiden, men skuespillerne begge to, er helt fænomenale. Jeg vil klart anbefale at tage ind og se den, meget mere kan jeg ikke sige.

9 kommentarer

 • perfekt.så vil jeg lige tune ind igen fredag, og tjekke din mening ud.Men læg specielt mærke til prologen / åbningsscenen!Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tager ind og ser den på fredag, og så vil jeg blogge min mening, når jeg har været udsat for vidunderet:)God aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej louise.JA, den er så lækker altså..Fanfuckingtastisk.:det med folk har manglet ilt, kastet op etc er altså hysteri, jeg synes du skal se den. den er SÅ smuk man får gåsehud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg overvejer meget om jeg skal tage ind og se den. Snakkede med en veninde om det i går, og hun tør ikke se den med mig, da hun har hørt at nogen har kastet fysik op af den? Synes også traileren ser ret uhyggelig ud. Men efter at have hørt din og Louises mening, vil jeg da helt sikkert lige overveje det igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uh, jeg var også lige inde at se Antichrist her i weekenden – sikke en film! Jeg har set mange gode film, men denne her… på en eller anden måde rammer den bare dybere end alle de andre. På trods af at jeg sad med en masse spørgsmål i hovedet bagefter, nød jeg den absurd meget (og det med spørgsmålene er vel også meningen?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Mia.Min mail er: Linegyldholm@gmail.com, og skulle gerne stå på min profilforside nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kære Line Sofie,Inde hos Friis & Company synes vi du har en fantastisk blog. Vi vil meget gerne sende dig en invitation til et event, men jeg kan bare ikke finde din email. Har du mulighed for at sende den til mig på mil@friis-co.dk??//MiaPR-assistentFriis & Company

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja det synes jeg klart du skal gøre.den er virkelig smuk, og ja, der er et par grimme scener, men på ingen måde som det er blæst op.god fornøjelse den er smuK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det er jeg helt lettet over at høre. Jeg har ellers virkelig været i tvivl, men nu tror jeg faktisk, at jeg vil tage mig sammen og tage ind og se den. Tak for det:)/Amanda

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et indlæg med (alt for) mange bandeord!