How To Disappear Completely

Chanel 5120

.. jeg er rigtig glad for mine ‘chanel 5018’ solbriller (half tint), men jeg synes også jeg manglede et par som var helt sorte, så fandt jeg selvfølgelig et nyt par ‘chanel’ som jeg er forelsket i. De er helt sorte, og så er jeg VILD med stellet, bortset fra det, er de ligesom mine half tint i størrelse og form. Så nu er de på vej hjem til mig. Sikkert med endnu en tur igennem tolden, men det er også nogle fede solbriller som jeg er glad for. (jeg tror også jeg køber dem i brun)
Jeg har fundet sælgeren til alle jer der også kunne være interesseret (disse findes også i skildpadde/brun, rød, og sort med hvid kant). Sælgeren er pålidelig og sender hurtigt. Hvis I har problemer med at købe må I endelig spørge. KLIK HER!

22 kommentarer

 • Anonymous

  Sidder og kigger på G star jeans på ioffer og syntes det er for billigt så tror de er fake også.Tænkte jeg ville stille sælger et spørgsmål om hvor de sender fra og der var en billed af en thaipige, så mon ikke varerne kommer fra Østen( kopi)….Man skal godt nok passe på nogle gange…det kan også blive for billigt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hej line :Dhar tænkt på at købe en canada goose jakke på ioffer er det sikkert 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej2 af mine veninder og jeg bestilte 3 par solbriller, og er egentlig meget godt tilfreds med resultatet. Der er bare lige det at vi ikke synes de klær vores meget små ansigter, og vi kan ikke rigtig venne os til half tint effekten..Vi ville derfor høre om der var nogle der var intereserede i at købe vores solbriller?De er jo fake, og kan derfor ikke sælges på trendsales.. Ved godt det er lidt underligt at "smide" en annonce ind her, men nu ville vi lige prøve :)De kan købes for 300 kr stykket, og i kan kontakte mig på: sis-sinding@sol.dkVenlig hilsen Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu engang tusind tak for hjælpen Line Sofie! De kom igår! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Må lige høre om der er nogen som har købt de der YSL sko eller loubutin fake heels..? og om de i såfald så er flotte, og virker ægte + om der kom told oven i? ja vil bare gerne høre om folks respons til ioffer, da jeg ikke har “turde” købe noget derfra endnu :)håber det ok jeg spørger!?tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Iih, hvor er de fede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har tracking nummer, jeg forstår bare ikke helt hvordan man skal bruge det. Maya

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er der nogle der ved hvordan betaling foregår der inde? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I found ittt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • har modtaget 5 eller sådan noget, men kan ikke rigitg finde et tacking nr. hm :s

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • .. og spørgsmålet om told:maks 300 kr oveni vil jeg tro!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Gina..som jeg kan se er der ikke noget tracking nummer. Har du fået flere mails en den ene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej alle:JA, de er fake, de koster jo kun 200 kr, så de er fake:)Gina, ja selvfølgelig jeg kigger på det..:)!anonym/Maya:hmm det lyder underligt, har du tracking nummer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hov, det gik lige lidt stærkt! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line Sofie!Har også for nogen tid siden bestilt bogle fra ioffer – er det transaction id man skal bruge for at spore dem? Jeg aner ikke noget om hvad jeg gør for at spore dem, men hvid du har tid/lyst på du meget gerne gøre det for mig! sender dig ihverfald lige en mail, så kan du selv vurdere om det er noget du gider/kanKnus Gina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lige til info så er de fleste sager på ioffer fake. Man kan ikke købe ægte Chanel solbriller til laaaangt under butikspris. Ioffer er desuden også kendt for nærmest kun at have fake eller efterligninger til salg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Line Sofie. Jeg har købt de der 5018, men det er næsten 3 uger siden.. Og jeg begynder at blive lidt bange for om de kommer. Hvordan kan man tjekke om de er sendt afsted? Mvh Maya

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bolette

  Hej.Er de fake?og er det der du har købt dine andre?For de var jo ægte! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej 🙂 Jeg forstår ikke rigtig hvorfor de er så billige?Ved ikke om jeg spørger lidt dumt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej line sofie :)hvor meget told kan man resikere der kommer oven i?kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Julie.der gik lige præcis 10 dage før mine kom inkl toldventetid.Hvis du skriver forsendelsesnr til mig kan jeg spore dem.jeg kunne heller ikke finde ud af det først, men fandt så ud af det, selvom det var besværligt. jeg kan ikke forklare det.hvis du vil det skal jeg da nok lige tjekke for dig, så du ved de ikke er væk!:)(hvis du ikke vil her kan du sende mig en mail på linegyldholm@gmail.com)mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej 🙂 jeg har også bestilt half tint solbriller fra ioffer.com. skal lige høre der hvor lang tid der gik før du fik dine? jeg bestilte mine d. 11 maj. De skulle være sendt d. 16, men har ikke modtaget noget endnu. Selvom jeg har forsendelsesnummer kan jeg ikke spore dem. håber du lige kan give et tip :)mvh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How To Disappear Completely