Babysitter

Et indlæg med (alt for) mange bandeord!

 

Jeg er så fucking træt af den ‘krise’, og jeg mener selvfølgelig den der foregår over hele verden: ingen bruger penge, ingen køber noget, butikker, kæder, forretninger osv går konkurs og folk bliver arbejdsløse mere end nogensinde før. Og nu sker det altså IGEN for mig. Jeg er blevet opsagt, fordi der ikke sker nok, folk køber ikke noget, og så kan det jo ikke løbe rundt, BLA BLA BLA mig i røven! Jeg er så rasende. fuck fuck fuck. Jeg forstår ikke rigtig det er sket, jeg er ikke så ked af det som jeg måske burde være, men samtidig er det måske fordi jeg ikke orker dette én gang til. Jeg HAR været ude i det her fucking lort hele sidste år, og jeg var lykkelig da jeg så endelig fandt et job, men neeej nej, det er selvfølgelig klart at de fisser siger mig op (ikke at det er deres skyld at der er ‘krise’). Nå, men hvad så nu? Ingen rejse? hvordan skal jeg betale min husleje, p-piller, mad etc? Jeg ANER det ikke. Jeg må jo søge efter et job og håbe jeg får et indenfor de næste 14 dage jeg har tilbage på det gamle. Men jeg gider ikke, jeg gider ikke skrive ansøgninger, jeg gider ikke ringe folk op, jeg gider ikke lede eller kæmpe mere for et lortejob jeg kun har får at tjene penge sammen til den rejse, som sikkert ikke bliver til noget alligevel. hmm. sur, rasende, gal, vred og ja, I forstår. Nu vil jeg gå en lang tur med min hund og så vil jeg lave pasta med grøn pesto og stegte pinjekerner når jeg kommer hjem, og en lækker smoothie. Måske det hele så går væk igen?

17 kommentarer

 • Lærer vikar er en virkelig god idé. Har du en gymnasiel udd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Søg i DI (Dansk Industri) på Rådhuspladsen! De mangler nogle piccoliner her til sommer. Det er et fuldtidsarbejde fra 8-16 med fast løn på 19.500 før skat. Jeg har været glad for det og vil gerne anbefale det. Skriv evt. til Inge Trier på itr@di.dk med en uopfordret ansøgning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  En god idé er også at skrive sig op som pædagog-medhjælper i børnehaver og vuggestuer, de mangler altid nogen, og der er jo rigtig mange steder at skrive sig op:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke noget bullshit!håber virkelig du snart finder noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ærgerligt at høre! Men… det er ikke den fedeste løsning, men går det helt galt kan du søge kontanthjælp, hvis ikke du har nogen værdier der overstiger 10.000 kr i form af opsparing, bil, aktier mv. Så kan du ihvertfald få lidt til husleje og de andre faste udgifter, mens du søger et nyt job.Hilsen Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej alle.tak for opbakningen, jeg hader også det her krisehalløj.jeg vil prøve mig som lærervikar. tak for tippet.iben martine:mange mange tak, jeg er glad for du synes om min blog..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line-SofieDet er jeg ked af at høre 🙁 Har også selv været uden job i snart 2 måneder, så er også selv meget træt af krisen.Btw – efter jeg faldt over din blog for et par uger siden har jeg fuldt med næsten hver dag, synes du skriver så godt og tager virkelig fine billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • skulle også til at skrive lærervikar, men så at Kia var kommet mig i forkøbet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig en kedelig situation du er kommet i 🙁 Håber at du finder noget hurtigt igen 🙂 krydser fingre for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neder – du kan evt. skrive noget om hvilke job du gerne vil have, så kan det være der er nogen der kan hjæpe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er jeg ked af at høre, kender også krisen omfang, arbejder selv til 60 i timen, man må tage hvad man kan få af arbejde i øjeblikket. men, held og lykke med jobsøgningen. krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Hej Line Sofie,Det er jeg virkelig ked af at høre.. Jeg vil give dig et godt råd – Bliv lærervikar. På de fleste skoler i forstæderne mangler de vikarer. Timelønnen er god (200kr/timen). Det er selvfølgelig ikke et fast job altid. Dog kan man, ved en god indsats, lave en aftale om faste timer, med skolen. Er du modig kan du prøve specialskoler, her er altid arbejde, hårdt arbejde.. Det er bedre end ingenting.. Og vil hjælpe dig med at spare op til din rejse måske? Held og lykke, Kia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Præcis. Til helvede med finanskrise! Og håber også du finder noget i en fart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line-Sofie!Ejj, det er jeg ked af at høre!!Håber du finder noget nyt og bedre, meget snart!***Nicklas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene:Lige præcis, det slider virkelig på alle. Det er noget rigtig lort, også for din mor. Og man har jo ikke lyst til at melde sig på kontanthjælp, det er så nedværdigende, men samtidig er det jo den eneste mulighed man har.. ååh. Jeg håber det løser sig for jer..Fuglen:Fordi de første 3 mdr var ‘prøveperiode’ og derfor kan man opsige folk med 14 dages varsel i stedet for 1 md:(.. øvøv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan kan de sige dig på med så kort varsel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja den krise kan fandme tage lige af selv den bedste! P.T. står min mor og jeg selv og ved ikke rigtig hvad der skal ske når det bliver september fordi der ikke er nogen der har brug for min mor. Øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babysitter