Nice // Lejligheden Part two

Tired

… som I nok kan se. Jeg er på vej i seng, jeg skal på job i morgen. Jeg har ikke fået fortalt at jeg havde et lille sammenstød med min ‘chef’. Hun fik sagt nogle ting til mig i sidste uge som tydede på at hun synes jeg er løgnagtig. Da jeg gik fra hendes kontor brød vreden ud i mig, så jeg marcherede tilbage, fyldt med vrede og rigtig ked af det. Jeg fik sagt til hende at hun skulle holde op med at tale til mig på den nedladende måde, og at hvis der var noget jeg aldrig kunne finde på var det at lyve, stjæle og snyde, og det gjorde mig i dén grad sur og ked af det at hun talte så nedgørende og ondt til mig. Og midt i alt det her begyndte jeg selvfølgelig at græde, al den vrede og alle de ting jeg har holdt inde var bare så overvældende, så jeg stod der helt grådkvalt og rasende og prøvede at formulere mig på en god måde. Jeg endte med at sige det jeg ville, og at hvis hun ville fyre mig så var det jo hendes hovedpine, men for mig var det vigtigt hun vidste at jeg ikke gjorde noget for at snyde nogen.


Men det er nu mærkeligt at tage på job. Vi har ikke talt siden, og jeg føler at jeg gjorde det rigtige, men alligevel skræmmer det mig lidt at vores ‘forhold’ nu er så anstrengt, altså endnu mere end før. 

Godnat allesammen!

3 kommentarer

  • mange tak begge to. ja det er træls!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • kender godt det der. du er bare lidt sejere end mig, da jeg valgte at sige op i stedet for at konfrontere hende chefen..træls med anstrengt chef-forhold, men sejt du turde sige noget til hende!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder som det helt rigtige at gøre. Selvom det ikke er rart at stille sig op på den måde. Hvor er du sej! 🙂 Sov godt…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nice // Lejligheden Part two