Rødvin på stranden

Hotdogs

Jeg har ikke så meget at fortælle i dag, hverken moderelateret eller noget spændende personligt, så hvorfor skrive egentlig? Jo det er fordi jeg er så glad i dag, og har talt med banken omkring lån af lejlighed, og han vil kigge på vores økonomi og give os tilbud på hvad vi kan låne. Så har jeg fået en mail – ENDELIG – med bekræftelse fra paypal om at de har fået den fax min bank nu for 3. gang har prøvet at sende dem, så de kan se jeg ikke har modtaget mine 5000 kr, så nu sker der måske noget i den sag også. Og så har jeg sendt brevet til københavns universitet i dag, og af en eller anden fejl fik jeg sendt det rekommanderet, hvilket gjorde at jeg gav 160 kr for 2 breve, men jeg er ligeglad, for nu er det sendt. Og så besluttede mig og p os for at lave hotdogs til aftensmad bare for lige at sætte prikken over i’et på denne dag. Så om lidt skal jeg lave hotdogs og se film, og så tror jeg da ikke sådan en torsdag bliver meget bedre hva!?

5 kommentarer

 • haha hotdogs, ja nogen gange er det bare virkelig det eneste man har lyst til!jettemia:Jo det har jeg da, de er stadig ikke kommet, men skal nok flashe dem når de ankommer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tænkte på om du ikke havde købt de christian louboutin sko?i så fald håber jeg snart der komme billeder ind, hvor du har dem på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hejsa. det bliver nice hvis i bliver godkendt til lån!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uhmm… Hotdogs, det lyder rigtig godt :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du gjorde det fornuftige i at have sendt ansøgningsbrevene anbefalet, så er du sikker på at jeres ansøgninger er modtaget.Det koster en bondegård, men giver dig en sikkerhed for at brevene er modtaget.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødvin på stranden