Meet...

235259

I dag har været underlig. En blanding af stort set alle følelser jeg kan føle. Jeg vågnede op i dejligt humør, og blev rigtig hurtig ked af det, fordi det slog mig at banken har afvist os til at låne de penge, og nu står og er virkelig på den. Men så blev jeg glad igen fordi der er rigtig mange der vil prøve at hjælpe os, og fordi P siger at jeg skal blive ved med at prøve og tro på det. Og sådan har det skiftet lige siden. Så blev jeg sur som et lille barn fordi han skal rejse på onsdag og jeg skal stå med alt det med at finde et sted at bo til os helt alene, og i virkeligheden bunder det i at jeg bare kommer til at savne ham og er nervøs for at begynde og læse og alle de følelser man nu kan få omkring det. 
Til sidst var P ret træt af mig og bad mig tage en beslutning om hvilket humør jeg havde lyst til at være i resten af dagen, og det var jo selvfølgelig ikke så svært. Så efter mine mange humørskift fandt vi ud af at vi bare ville slappe af og hygge os, glemme alle de dumme ting der sker lige nu, og holde tegnefilmsaften. Så vi har lavet laksepizza med spinat, kold danskvand med citrus og så denne lækre dessert som bestod af vanilleis med knuste oreo kiks i – mmmh mums. Nu er jeg forædt, virkelig. Og den lille bange killing er gået fuldstændig amok på min computer og fingre når jeg skriver. Jeg må hellere underholde den lidt, inden jeg vil børste mine, efterhånden, klistrede tænder. I morgen skal jeg passe min stedfars hus med P fordi han er på ferie. Så jeg vil lukke computeren.
Godnat allesammen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meet...