aM laboratoy

CLEAN PERFUMES // TIP OF THE DAY


Som jeg nok har skrevet mange gange før er min yndlingsparfume fra clean. Eller faktisk er der to. Warm cotton og Shower fresh er mine absolut favoritter. Jeg skifter lidt mellem dem da man godt kan blive lidt ‘immun’ over for duften efter et stykke tid, og så kommer man til at tage for meget på, og lugte ligesom gamle damer af alt for meget parfume. For jer af jer (hmm mon der er nogen) der ikke kender til clean, så prøv dem. De dufter rent og lækkert og slet ikke for meget. Jeg bryder mig ikke om parfumer der dufter for sødt og mørkt eller hvad man siger, tunge søde blomsterparfumer er ikke lige mig. 

Jeg har købt clean de sidste mange år. Og jeg køber dem selvfølgelig ikke til 650 som de koster i butikkerne (eller er de faldet til 395?), men derimod til 150-250 kr inkl porto. Jeg har købt RIGTIG mange af disse to  sælgere og der er ALDRIG røget told oveni. Og jeg har købt virkelig mange fordi jeg på et tidspunkt solgte dem videre, vi snakker mere end 250 parfumer tror jeg, så det siger noget om told risikoen med disse sælgere. Jeg vil nu videregive dette fantastiske tip for os clean-brugere:) Og hvis der er andre der har gode tips til billige parfumer så skriv dem endelig, det er rart med nye steder man ikke kender. (Disse sælgere har selvfølgelig mange andre parfumer til favorable priser også)
Klik her og her, for at komme til de to sælgere jeg bruger, søg på clean, eller hvad I nu ønsker, de andre parfumer er ligeså billige. De får hele tiden nyt hjem, så hvis der ikke lige er den I mangler, kommer den nok snart igen. Alle parfumer er ægte og ubrugte. Der står på hver annonce hvis parfumen kommer med eller uden indpakning. Husk at kig efter det.
Jeg har netop selv bestilt 2 clean parfumer hjem – warm cotton + shower fresh til 420 inkl porto.

24 kommentarer

 • Anonymous

  Hej Cecilie..Hvad skal warm cotton koste og hvor mange ml.?kh. Henriette (knold100@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har fire 30 ml. : warm cotton, shower fresh, clean og outdoor shower fresh. Jeg vil gerne sælge dem billigt.Hilsen Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Line Sofie :)Jeg er selv på jagt efter nogle billige clean parfumer, og har tjekket den 2. hjemmeside, du har nævnt. Den 1. virker ikke, har du et nyt link? Har du købt nogle for nyligt, og ved du om de stadig kan komme gennem tolden uden problemer?Hilsen Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor i Danmark kan man prøve at dufte til dem?Så jeg kan prøve at dufte til den i virkeligheden men så købe dem på nettet 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hmm de dufter mere sødt synes jeg, ikke så meget af 'renhed' som de andre. Og det er det jeg er helt vild med, den der rene duft de har, uden at lugte af skyllemiddel. Men kan umiddelbart ikke lige huske dem præcis, du kan finde en beskrivelse af dem her:http://www.cleanperfume.com/håber det hjælper. Personligt vil jeg anbefale en af disse 4:clean warm cottonclean shower feshclean fresh laundryclean summerde er allesammen rigtig gode! og mine absolut favoritter!:)Line Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ved du hvad dem der bare hedder "Clean" og Clean Ultimate" dufter af? Er meget i tvivl om hvilken jeg skal vælge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lige præcis….så medmindre det er til en gave er æsken jo alligevel bare skrald:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor smart. Så gider man jo helt klart ikke købe dem der ikke er testere. Det er jo helt lige meget med æsken. ;)SÅ er der bestilt 4 stk parfumer her fra mig af, bla. den du anbefaler Clean Warm Cotton – den må jeg lige prøve. :)og tusind tak for hjælpen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Naja.jeg bestiller KUN testere.det betyder IKKE de er testet. Men der sidder et lille klistermærke bagpå hvor der står 'tester' som man bare kan pille a. De kommer ikke i den originale æske men bare pakket godt ind og så omgivet af folie, derfor er de billigere. De andre – ikke testere – kommer som du køber dem i butikken. Den eneste forskel er at på den ene er der pakke, og på den anden et lille testerklistermærke man kan tage af. Men ellers er de præcis ens:)Ja så køber du bare alle dem du vil, og så betaler dem samlet til sidst:)spørg endelig hvis der er mere:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nu kommer jeg igen. 🙂 for sidder her og er helt klar til at bestille. Men på det første link af dem du skrev er der både noget der hedder brand new testers og noget der hedder Brand New In Retail Box(Not A Tester).Men den der bare hedder tester er billigere end den anden. Har du prøvet at bestille en sådan "tester"? 🙂 er der stadig mærkat på og sådan?Og hvad gør man lige hvis man nu gerne vil købe 2-3 stk? Trykker jeg så bare køb nu på dem alle og så sender de det samlet, eller? Har aldrig rigtig prøvet at købe over ebay nemlig. Så håber meget du kan hjælpe. For er helt klar til at bestille.- Naja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hmm de er meget forskellige.warm cotton er den der dufter mest af bare 'renhed'. Den er sådan frisk og ren, som om man lige er trådt ud af badet, og rigtig god.shower fresh har samme renhedseffekt, men den har også noget citrusagtigt og appelsin. hmm men det har warm cotton også. Åååh de er begge gode. Som regel er jeg bare mest vild med den jeg tager på. Hver gang jeg tager warm cotton på tænker jeg 'åååh denne er bedst' og det samme med den anden:)så det kan jeg ikke svare på:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvilken af de to dufte kan du bedst lide og kan du beskrive dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej tak for kommentaren:)jeg har faktisk ikke duftet til netop den:)tilgengæld er jeg ret vild med den nye 'clean summer' mmmm!jeg vil dufte til harmony, tak for tippet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J S

  Den store koster stadig 650, men de er begyndt at lave mindre til 395, netop fordi mange ikke har råd til dem. Du burde prøve den nye "Harmony" fra serien, den er måske en anelse for kraftigt til dig, men du burde tage ind og dufte den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mmm det er den nemlig:)!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Warm Cotton er SÅ fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jo det er den faktisk.men det skifter lidt prismæssigt, lige nu er den anden billigere jo, men hold øje med begge to, de kører begge mange fantastiske tilbud:) Ja, kom igang med at købe noget der er så meget lækkert:)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hov, nu har jeg kun kigget på den første hjemmeside du kom med. Men er den anden ikke billigere? Eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, hvor lækkert da. 🙂 tror lige jeg må prøve at købe lidt derinde så..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • der går MAKS 14 dage, men har aldrig oplevet mere end 8.der plejer faktisk kun at gå ca 4 dage. En gang fik jeg det 2 dage efter.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når du har bestilt fra den første hjemmeside, hvor lang tid er der så cirka gået før du har modtaget dine varer? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej piger:)selv tak, det er nemlig rigtig billigt, og de har alle parfumer:)Nyd sommeren!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet, jeg har altid syntes at de har været for dyre i DK. Så har holdt mig fra at købe dem…Tror jeg vil bestille en, nu hvor de er så billige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet :-)!Håber du nyder sommeren…Momo.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

aM laboratoy