235259

Dagens

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Læder-ish leggins Vila, Blazer/jakke Won Hundred, Støvler Acne, Oversized herretop Harley Davidson, Smykker H&M
Om 20 minutter skal jeg med toget og bussen. Jeg hader offentlig transport, jeg vil hellere have min egen bil. Jeg kunne lige nå et dagens inden jeg smutter. P har været så sød at fotografere mig. Jeg har fået denne harley davidson top i dag, P’s lillesøster havde fået den af en eller anden svedig, tyk mand på en festival som havde kastet den i hovedet på hende, og hun synes den var ulækker. Men så tænkte jeg at den alligevel måske kunne gå an når nu den var så rå, så i dag bliver den afprøvet (efter grundig grundig vask). I aften skal jeg slappe af, lave god mad, og måske tage nogle billeder, det synes jeg efterhånden er lang tid siden. 

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

235259