right now

Jeg maler og tegner

Så nu er der flere af jer der har spurgt om I kan se noget af det jeg laver, og det må I selvfølgelig. Så her er nogle billeder. Nogle af dem er ikke så god kvalitet, men jeg tror godt I kan se det alligevel. Jeg sælger billeder på bestilling og kan derfor lave lige netop det køber ønsker (altså i denne stilart, jeg kan ikke male naturbilleder og sådan:)). Jeg har netop solgt 8 malerier som lige er afhentet, og køberen af de 8 har nu bestilt to nye. Så pt er jeg igang med det. Men jeg sælger altså malerier i alle størrelser, farver, motiver etc. Er du interesseret i et maleri/billede kan du maile mig på Linegyldholm@gmail.com og vi kan snakke om dine ønsker + pris. I kan altid maile mig hvis I har spørgsmål og ideer. Nogle af mine kunder har bestemt PRÆCIS hvad de ønsker: Lærredstørrelse, farver, motiver, tekst etc. og har derfor fået et helt bestemt billede. Andre har haft ideer og fortalt dem, men ladet mig finde på hvordan den kunne udvikles og stolet på det blev flot. Det er helt op til køber hvordan det skal gøres, og vi finder sammen en god pris efter at have snakket jeres ønsker igennem.

OBS: og så skal de igen lige understreges at der absolut intet ulovligt er i det jeg gør. Min inspiration er primært Poul Pava, men som I kan se er der også mange andre kunstere der inspirerer mig, og jeg prøver så vidt muligt at gøre billederne til mine egne. For at være helt på det rene har jeg talt med poul pava som ringede mig op og sagde jeg ikke måtte sælge billederne fordi det var ‘hans’ streg. Jeg blev efterfølgende rigtig ked af det, især fordi jeg så så meget op til ham, og følte de ting han sagde var rigtig onde (retssager, advokater osv.) Så der gik et år hvor jeg ikke rørte en pensel af bar frygt. Men så besluttede jeg mig for at begynde igen. Jeg brugte hele året på at finde ud af hvad der er lovligt og ulovligt, og om man kan have copyright på en stil (?!). Det kan man altså ikke, og som sagt i tidligere indlæg er det eneste ulovlige at kopiere en kunstners signatur hvilket jeg aldrig ville gøre. Billederne jeg maler er mine egne helt lovlige billeder. Og for lige at få det helt på plads kontaktede jeg igen PP og forklarede hvor ked af det jeg var blevet og at jeg altså ikke gjorde noget ulovligt, og jeg ville begynde at male igen. Han var rigtig sød og undskyldte hans sure opstød og sagde at han egentlig bare synes det ville være kedeligt hvis vi alle malede det samme, og det har han jo ret i. Og så sendte han mig lidt musik han har lavet (han er selvlært jazzpianist) og det er rigtig godt. Så nu er jeg endnu mere ‘fan’ af ham. Nå men en lille historie for at fortælle at jeg altså ikke gør noget ulovligt, og aldrig har tænkt mig det. Og jeg er ikke længere ked af at male eller sur på PP;)
Kontakt mig på: Linegyldholm@gmail.com for at bestille, eller snakke om ideer etc.

24 kommentarer

 • Anja Mortine

  Hvad er prisen for billedet med tekst;
  Der er ingen der er perfekte……..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har kun lavet et af hende,så nej det gør de ikke.Hvad er det I har så ondt i røven over? altså, come on, jeg gør jo ikke noget forkert, har I ikke noget andet at gå op i:)!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Storm

  "det er LANGT fra alle mine malerier der ligner hans:)" Hvad så med Evren Tekinoktays uglebillede? ligner resten af dine billeder så hendes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej katrine..det er jo helt op til dig hva du synes. Jeg tror dog ikke at kunstere som poul pava mister noget som helst på at en 20-årig som jeg har solgt 2 malerier, det må jeg indrømme.heldigvis har jeg talt med Poul Pava omkring netop det samme, så det er helt i orden. Jeg tror ikke jeg er den eneste der bliver inspireret af ham (og andre) og jeg er overbevist om at ingen af de store kunstnere mister noget som helst anerkendelse fordi jeg eller andre, også maler.jeg er egentlig glad for din 'kompliment' omkring folk ikke kan se forskel, det er da stort, selvom du mener det negativt så må jeg dog alligevel takke. Jeg har altså ikke en 'forretning' i at sælge billeder overhovedet, jeg er en fattigrøv på kontanthjælp, så bare rolig, ingen millioner på min konto;)tak for din kommentar, det er helt i orden du har den holdning, og så er det jo godt at man trods alt stadig kan købe poul pava. Desuden skal det siges at jeg selv har 3 af hans malerier, og jeg tror at hvis man er fan af ham så køber man hans, ikke mit. Og en sidste ting: det er LANGT fra alle mine malerier der ligner hans:)det var vist det.Line Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg synes det virker meget forkert og fantasiløst at male noget der ligger så tæt op af de oprindelige malerier. Mange folk vil formentlig ikke kunne se forskel med mindre de havde den oprindelige kunstners og dit værk sat op mod hinanden. De samme folk ville måske for at spare penge købe dit værk og så ville den oprindelige kunstner ikke få solgt så mange som normalt og ikke få lige så stor anerkendelse. Vi er mange der er vilde med bl.a. Poul Pava og det er selvfølgelig en fin hyldest til hans talent, men at du tager penge for "kopier" af hans værker synes jeg ikke er fair overfor kunstneren, det er trods alt hans idé du arbejder ud fra og ikke din egen vision. Jeg forstår godt at der ikke er noget ulovligt i dit arbejde og forretning med at sælge billederne, jeg synes blot det er moralsk forkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Rikketusind tak det er rigtig sødt af dig. Ja det er da en rigtig god idé, og tillykke med jeres kommende barn:)!!Line Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke / Frk.Fnug

  Dit uglebillede er intet mindre end fantastisk :)Du inspirerer mig totalt til at begynde at male et lignende til vores kommende barns værelse – det er SÅ fint Line Sofie!!!!! Wow siger jeg bare!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Gina..tusind tak, hvor er du sød:) Jamen det er skønt at male, så kom bare igang:)!! og velkommen hjem fra en forhåbentlig dejlig festival!:)Kærligst Line Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ge-ni-alt! Du giver mig lyst til at hive mit staffeli frem, Line Sofie! Vitterligt. Du er virkelig, virkelig dygtig. Suverænt, elsker især det første. Citatet var engang et af mine farvoritter.Lækkert at komme hjem fra Roskilde festival til en masse lækre indlæg fra din side af.Kærligst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tuuusinde tak:) dejligt med ros!det må du endelig gøre!Line Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  I LOVE IT! i love it i love it i love it. Du er VIRKELIG talentfuld! Jeg vil købe dem alle sammen og jeg elsker at de er så store! jeg må hellere begynde at spare sammen 😀 Det er virkelig imponerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym:åårh tusind tak det var en sød kommentar. Uuuh uglebilledet er lidt dyrere end de andre, først og fremmest fordi selve lærredet koster næsten 1000 kr, og så bruger jeg MEGET maling, farveblyanet, tusher og ikke mindst tid.Jeg tror det koster omkring 5500 kr for så stort et uglebillede. Og så skal det lige siges at jeg bruger enormt meget tid på mine billeder, jeg ville aldrig sælge et jeg ikke selv var tilfreds med eller som havde fejl:)jeg håber du kan bruge svaret til noget.Line Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Dine malerier er intet mindre end fantastiske, og de falder lige i min smag!Super godt arbejde. Hvad ville "ugle-billedet" koste i den samme størrelse, som det du har malet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jamen det er solgt, så det kan jeg nemt give en pris på:)det blev solgt for 2500 kr.lærredet er 1,5mx1m:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er klart. Hvis du nu skulle vælge en pris for det skønne 'elsk mig når jeg mindst fortjener det, for da behøver jeg det mest'…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Nicklas:)tak, jeg er dog allerede tagget i den, så må hellere få kigget på det:)!Line Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line-Sofie!Rigtig rigtig flotte billeder… Elsker dem!!Jeg har tagget dig i den der nye blog leg, du kan se flere detaljer på min blog! ;)***Nicklashttp://my-clothing-blog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tusind tak for jeres søde kommentarer.anonym:prismæssigt er det meget forskelligt hvad jeg tager for dem. Det kommer an på lærredets størrelse, og motiverne. Hvor meget tid jeg skal bruge til det og lægge i det:)Anonym2:Ja det er muligt at lave endnu et. Det kommer an på hvilken størrelse du ønsker mht pris.stumtjeneren:Tusind tak, det er jeg glad for at høre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan rigtig godt lide no 3 fra oven – det har en stramhed over sig, som er rigtig fin sammen med det lidt naivistiske… :)/Clara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er det muligt for dig at lave endnu et "ugle-billdet", hvis ja, til hvilken pris?Meget fin blog.- Karla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  de er vidunderlige. hvad tager du ca. for dine malerier? fx det skønne 'elsk mig når jeg mindst fortjener det, for da behøver jeg det mest'

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg elsker også poul pava og synes dine malerier er såå flotte! Og godt du har fået det på det rene med Poul Pava og håber aldrig du lader noget lignende holde dig fra at male for det ville være en skam når du tydeligvis er så talentfuld:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastiske billeder. Hold da op du er god men det har du nok hørt mange gange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig flotte billeder, godt arbejde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

right now