Tanker

Kl. er 00:48. Regnen siler ned uden for mit vindue. Ono er faldet i søvn. P er ved at bage boller med chokoladestykker til mig og vi skal se Hercules. Jeg har set på lejlighed i dag, og jeg er forelsket. På trods af den var ulækker, virkelig ulækker med madrester og vasketøj er jeg forelsket. Jeg er glad. Og nervøs. På tirsdag skal jeg underskrive en købsaftale, men ingen bank har endnu sagt god for lån. Kan ejendomsmægleren virkelig hjælpe? Eller er jeg dømt til at bo på et lille værelse hele min uni tid? Eller er det virkelig nu jeg skal bo med P i en rigtig voksen lejlighed? og er jeg klar? Nu er bollerne kommet og filmen venter kun på mig. Jeg er glad tror jeg. Jeg er i hvertfald optimistisk. Kryds fingre.

Godnat.

8 kommentarer

 • Anonymous

  hvorfor ikke bo på kollegie et stykke tid? Ens studietid er meget lang og de fleste unge har vel egentlig ikke grundlag for at fortjene deres egen lejlighed lige med det samme? Tror bare, at man skal passe på med at forlåne sig specielt når man skal leve på SU i meget lang tid og fordi den første tid på alle studier er lidt hård, dvs man kan ikke altid arbejde så meget som man kan have lyst til…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ingen forældre der skyder i kassen desværre..vi synes bare de lejelejligheder vi har fundet er så dyre, og oveni det skal man flytte så mange gange, da de fleste er fremleje på MAKS 1 år.. med lån og det hele kommer vi til at sidde ligeså dyrt i en andel som en leje, altså med dem vi har kigget på:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke igen

  Mange tak!!Hov, nej… Jeg mente lejelejlighed. Jeg ved det ikke, men man kommer bare virkelig til at sidde dyrt med en ejerlejlighed og lån og alting så tidligt. Vent dog lidt, medmindre i har forældre, der skyder i kassen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • så er den slettet:)tak for dit råd, det vil vi undersøge.tror du virkelig ejerbolig er billigere??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke igen

  Hov, gider du ikke slette den kommentar, så mit efternavn ikke er offentligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M:Tusind tak for dine ord, jeg forstår godt hvad du mener, og det betyder meget for mig at du synes det. mange tak!CecilieS:Ja du har selvfølgelig ret, men tit er den ene måde jo bedre end den anden:) Så det skal jo nok lykkes, men jeg håber bare på det jeg allerhelst vil! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alt ordner sig!! det gør det altid…hvis ikke på den ene, så på den anden måde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  jeg håber det vil work out for dig,elsker dine indlæg som er sådan her. de er sådan lidt livsbekræftende, ligesom at høre en speciel sang som gør en roligjeg elsker også at læse når du får alle dine frustrationer ud og poster det offentligt. det er så vildt at du tør og hvor gør det en glad at man ikke er den eneste der nogle gange har lyst til bare at løsne alle de spændte muskler, lade tårerne trille og give op. hvis du forstår :)hvis ikke, så bare thumbs up for de dagbogsagtige og personlige indlæg – det er så fedt, at du viser hvordan mennesker også kan have det bagved et (i dit tilfælde, ekstremt stilet) ydre

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg