Jeg har travlt

Knokk

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Billerne er fra lisaplace og rikauteliggare
Jeg er blevet ret vild med disse ure. På billederne er de kun vist i lyserød og hvid, men kan fås i lyserød, hvid, sort, lilla og lyseblå. Lige pt er der kun lilla og lyseblå tilbage derinde, men der står de andre kommer igen indenfor 2 uger. Jeg er vild med det lyserøde, men det er måske nok bare fordi det er det jeg har set. Jeg vil så gerne bestille et, men jeg er jo ret hooked på det lyserøde nu, så jeg må jo vente de uger i guess. Hvad synes I? De kan ses og købes her

Og så har jeg fået mange kommentarer omkring skjult reklame, om det er noget jeg gør. NEJ, altså primært er mine ‘dagens tip’ jo ting jeg har fundet hos en eller anden sælger på ebay, eller et andet godt gemt sted på nettet, så selvfølgelig er det ikke skjult reklame. Jeg er blevet tilbudt at modtage forskellige produkter, dove, chanel og hvad der ellers bliver tilbudt, men jeg takker nej til dem alle. Jeg er ikke interesseret i at reklamere for noget (selvom det er et godt produkt). Jeg synes det er fint at de fleste andre store bloggere har reklameret for dovecremer, depend neglelak, make-up produkter og hvad det ellers har været, det har jeg intet imod. Men jeg gør det ikke, og vil aldrig gøre det selv. Derfor kan I allesammen være 100% sikker på jeg absolut ikke får noget for at give jer mine tips og råd. Det er udelukkende for at give det videre til jer. Så tror jeg det er på plads. Det er ikke for at skabe debat, og som sagt har jeg intet imod at stort set alle andre har valgt at bruge reklame eller skjult reklame på deres blog, så længe jeg ikke behøver at gøre det.

9 kommentarer

 • HejEfter, at have fulgt flere modeblogs anonymt inkl. din, har jeg for nyligt oprettet min egen blog. Har tilføjet dig til min blog liste med blogs da jeg finder bl.a. din blog særlig interessant. Du må meget gerne tilføje mig også, det ville gøre mig meget glad.God dag. Mvh, MalenePs. Fin fin blog du har smiler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så meget respekt til dig, for at sige nej til alle tilbudene og produkter. Jeg er stoppet med at læse flere blogs i total frustrationer over, at de evigt og altid skal sælge mig et produkt.For mig skal en blog være mere personlig end det. Og det er din, så skøn og fantasifuld, føler mig altid inspireret når jeg har været et smut her forbi. Så ja tak for den skønneste blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shilan

  men de leverer ikke til DK?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja det er hende der har bloggen rikauteliggare. tjek den ud.http://rikauteliggare.devote.se/🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved du hvem pigen til venstre, øverst er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja for pokker.. 199 kr er helt overkommeligt:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke flotte de ure er! synes også helt klart at det lyserøde er pænest og søde :)Og prisen er virkelig et ekstra plus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej vibeke:ja jeg har altså valgt at min blog intet skal have med reklame at gøre, hverken skjult eller ikke skjult.nej jeg synes heller ikke det er fedt med skjult reklame, men jeg gider ikke blande mig i hvad folk har lyst til, så længe jeg bare kan sige fra":)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, det er en meget fin idé helt at afvise det. Jeg vil lige sige, at jeg tager stærk afstand fra skjult reklame, da det er jo ikke er lovligt. – Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har travlt