Se hvad P havde med hjem til mig

Lejlighed

Nu er jeg lige kommet hjem (mit midlertidige hjem). Vi har været og ordne lejlighed hele dagen. Slibe gulve, gøre rent og fjerne et grimt gulv. Og så en lang lang hjemtur grundet død bil, ååh. Nu er jeg træt. Mere end træt. Jeg har ikke sovet i nat, men det har jeg virkelig planer om at gøre i nat. Nu. I morgen venter endnu en dag i lejligheden med maling og vægnedrivning og en masse andet sjov. Sov sødt!

2 kommentarer

  • ej hvor er du sød, tusind tak. Mit kamera er et nikon d40x. Og det kostede mig kun 1700 brugt, så kig efter noget der er brugt, så sparer man alligevel en del.Line Sofie:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    hvilket kamera er det du har? og hvor meget kostede det ca.? du tager fantastiske billeder.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad P havde med hjem til mig