Lejlighed

lyd

Jeg ligger her i min lejlighed. Jeg er syg og træt og lidt ked af det. Men jeg er også glad, det skrider fremad og jeg elsker lejligheden, den er så smuk! Jeg skulle have været på rustur i dag og et par dage frem. Men grundet sammenlagt 5 timers søvn i weekeden, og hårdt arbejde med nedrivning af vægge, slæbe møbler op på 3. sal osv har jeg ikke kræfter. Vi har intet bad og jeg lugter af gnu. Al vores tøj er pakket ned og det ville være umuligt for mig at skulle have pakket en taske til rustur med ting, for alle mine ting er væk? åh. Jeg har jo egentlig heller ikke lyst når jeg har det sådan her og er syg. Ingen ville få noget ud af jeg tog med. Jeg havde planlagt at tage med, og endda betalt pengene. Men da vi kl. 3 i nat ville i seng efter at have knoklet endnu en dag kunne jeg godt mærke at jeg ikke kunne klare 3 dages fest med fremmede mennesker. Det er folk jeg skal læse med i minimum 4 år, så jeg skal da nok lære dem at kende? Alligevel har jeg dårlig samvittighed. øv.

Nu vil jeg lægge mig ind og sove et par timer. Jeg skal mange ting i dag, men det må altså vente. Desværre har jeg allerede kastet op 5 gange, så min mave er helt tom. Så jeg burde hente lidt medicin. Nej nu må det her indlæg altså stoppe. ynkelige lille pige. Jeg er lykkelig, jeg har en kat, en smuk lejlighed, en dejlig kæreste, en sød hjælpsom familie og en bedste veninde som jeg elsker. Jo, jeg er ret lykkelig. Og nu vil jeg i lykkelig, dog syg tilstand prøve at indhente noget af den forsømte søvn.

7 kommentarer

 • hej :)mange tak for jeres kommentarer. Jeg glæder mig også til at vise jer alle mine billeder når jeg engang er på plads.Mht min skabelon kan jeg ikke huske præcis hvilken det er. Men jeg laver jo meget om på bloggen selv, som ikke er i skabelonen. Leg lidt med det, det er ret simpelt. mine billeder bliver så store fordi jeg bruger imageshack.us. og så tager html koden derfra.det er ikke stalkeragtigt, jeg bliver rigtig glad hvis I finder mig inspirerende.Line Sofie:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed personlig blog. Held og lykke med lejligheden.http://www.passionsforfashion.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej :)Så sidder man her og føler sig som en eller anden stalker. Men altså. Jeg faldte over din blog og læste det ene indlæg efter det andet. Jeg kan godt li' din blog.Jeg vil lige høre; hvordan laver man sin blog så fin? Er rimelig træt af de standard skabeloner -.-God bedring (:C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig også til at se billeder af lejligheden! 🙂 er sikker på den bliver flot.btw, hvilken skabelon bruger du? jeg har rodet ved noget i min blog, så det ser helt forkert ud! Og hvordan får du dine billeder så store? :)hilsen sofie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg glæder mig også til at se billeder. er sikker på det er så fedt!og gud hvor træls med din sygdom, og din rus tur.god bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mange tak. Det skal du også gøre. Vi har indrettet det så hyggeligt:) Jeg skal nok poste billeder når det er lidt mere på plads.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bedring!Glæder mig fantastisk meget til at se nogle flere billeder af jeres nye lejlighed. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lejlighed