lyd

Min eventyrstue part2Her er lidt flere billeder af en del af vores stue. Den er jo en del større, der er også spiseplads, reol, køkken osv. Det er et stort rum. Men denne del af rummet (og resten af muren hen) er mit lille eventyrprojekt. I går fik jeg hængt mine to discokugler op, lidt flere billeder og tegnet to små fnullermænd (som i chihirofilmen) på væggen. I går vaskede vi hinanden i håndvasken fordi vi stadig ikke har noget bad, vi spiste pizza fra domino’s og drak kolde øl. Jeg har det skønt. Vores sove/arbejdsværelse hedder ‘the mint institute’ (efter vibskov, ja) fordi trægulvene er malede en fin mørk mint farve, og væggene en lys mint. P’s arbejdsbord er hvidt, men med en fin mintfarvet stol, mit er omvendt. Og her er også SÅ fint, omend lidt rodet da vi ikke har et sted til vores tøj. I dag skal vi ordne en masse praktiske ting: skifte adresse, vaske tøj, købe ind, male osv osv.

16 kommentarer

 • ja da:)Den lille har jeg fået af min lillebror for mange mange år siden. Men den kæmpe af dem kan købes på Nørrebro, i en elektronikforretning. Jeg har lige glemt hvad den hedder, de sælger discokugler i alle størrelser, (min er dog den største størrelse). Den ligger tæt ved nørreport st.Line Sofie;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må man være så fræk at spørge hvor du har skaffet discokuglerne fra 🙂 der er simpelthen så fint…/Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak allesammen!Katrine K:you´re welcome;)mange tak maja. ja, der kommer mange flere meget snart:)cecilie:den var faktisk med, heldigvis. Jeg elsker den, det er et af mine yndlingssteder i hele lejligheden.:)lesdeuxfille:uha, mange tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er det FINT 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk! Hurra for smukke mennesker i smukke lejligheder!!:DFulgte den elskelige murstensvæg med? Eller har i selv frem rodet den?Cecilie D.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Har fulgt din blog i et stykke tid, men nu bliver jeg simpelthen nødt til endelig at lægge en kommentar.. Hvor ser det bare fantastisk godt ud – glæder mig allerede til (forhåbentlig?) at se flere billeder af jeres lejlighed.Hej fra Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh du er så krea – elsker diskokuglen og det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow – må man flytte ind? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det ser SÅ hyggeligt ud, er også vild med murstensvæggen med lyskæderne til!- nice work!Emilie Johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig rigtig meget til at se resten, det er super cool lejlighed. Elsker den rå murstensvæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Elsker nullermændene 🙂 fantastisk film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilia

  nå hvor sjovt(: ja, det er jeg også, dog på et andet hold, så så dem bare til noget fælleshalløj(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej emilia:)Ja, det er de nemlig:) Du er måske også lige startet eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilia

  det ser så lækkert ud! elsker den murstensvæg(:har lige et stalker-agtigt spørgsmål – er din kæreste og veninde lda lige startet på dansk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak:) jeg skal nok vise en masse billeder når det er mere på plads:)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig hyggeligt ud 🙂 Glæder mig til at se resten af jeres nye lejlighed 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lyd