Shopping

Jeg har shoppet i dag, virkelig shoppet. Til min nye lejlighed. P’s mor og jeg lånte hendes mands kæmpe lastbilting, med 5 meter langt lad (juhuuu den er sjov at køre). Hun ville vise mig et sindssygt godt sted der har haft lukket de sidste 2 uger, men nu åbner med nye ting, en slags kræmmer/genbrugshal. Og jeg skal lige love jer for hun havde ret. Der var tusindvis af mennesker, men jeg fik mast mig frem, og brugt mine albuer så jeg fik fat i de fineste ting:

En gammel flot pladespiller (som virker, den spiller nu)
En stor gammel globus med lys og træfod
En antik kommode, jeg nu skal male og sætter nye håndtag på
En gammel mørkegrøn gaslampe
2 gamle antikke stole, jeg også skal male (til køkkenet)
Et stort gammelt spejl som kan hænge
En lille Træskammel med læder
Et gammelt super8 canon filmkamera til P’s samling (med film, og instruktionsbog)
Alt dette til 300 kr. Hold da op, man må nok sige at jeg har fået gjort mig nogle sindssygt gode køb. Synes I ikke? Skal jeg tage billeder af det, eller er det dødsygt at se billeder af sådan nogle ting:)?

20 kommentarer

 • Hæh, det tænkte jeg nok! Det er Holbæks bedste jagtmark hvad angår møbler og andet nips 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej alle..ja det er nemlig kommunekram. Mit bedste råd er at komme onsdag kl 10 når alle de nye varer er kommet. Skynd jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Holbæk? Er det tilfældigvis KommuneKram eller er det et andet sted? Tell me, please. Har familie i Holbæk og lægger vejen forbi ret ofte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Billeder s'il vous plait!! og adresse og dato, hvis det er muligt 😉 Det lyder da helt vildt!! og sikke nogen fede købog så til den pris 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kbo

  whaaat! Gud, hvor billigt, det er jo næsten til at grine af! Glæder mig til billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jaa allesammen, jeg poster billeder i morgen, det er fiiine ting:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, jeg vil især gerne se pladespilleren. Lyder vildt nice!- Line(nu også som modeblogger på http://www.etblomsterbarnsbekendelser.blogspot.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Billeder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sindsygt…. TILLYKKE!har også en antik globus med lys og træfod!! cute!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tag billeder tag billeder, please tag billeder! Eeeeeeelsker interior!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • okay okay:)jeg lægger billeder op senere:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helt klart billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BILLEDER!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Billeder!Det er jo dejligt billigt, end ikke Ikea kan følge med de priser.Der er intet som gamle møbler, glæder mig til at få mere plads en gang om et års tid (forhåbentlig!), så skal der også kigges efter gamle møbler, den gamle stol jeg allerede har trænger til selskab :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Billeder. NU! ;)Og en adresse… (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også rigtig gerne se billeder og blive inspireret til mine næste egnbrugsfund :DJeg fandt også selv en globus i genbrug for lidt tid siden, og jeg ELSKER den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • billeder billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej katrine:det ligger i Holbæk, vestsjælland tror jeg. Eller ja, holbæk:)det er HELT vildt. P's mor fik et stor antikt spisebord der kan slås op i cremehvid, til 100 kr. Så der var VILDT meget. Jeg var også lige ved at købe et 40" TV til 100 kr, men gjorde det dog ikke:)Dyveke:Det skal jeg nok huske, jeg tager billeder af det hele senere. Jeg malede også en kommode igår, men glemte at tage et før billede, så skal nok huske det denne gang:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg vil gerne se billeder – og især før og efter billeder af kommoden..det lyder rigtig spændende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neej tag billeder tag billeder!! (;Hvor lå det marked henne?? – det lyder jo helt vildt! (;

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg