Lige nu...

Hård dag

I dag skal jeg læse, HELE DAGEN. I morgen skal jeg til eksamen og jeg har pisse travlt. P har sagt jeg skal lave et skema over dagen for at bevare fokus, så det har jeg gjort:

kl. 13.00-13.45: Lektion1
kl. 14.00-14.45: Lektion2
kl. 15.00-15.45: Lektion3
kl. 16.15-17.00: Lektion4
kl. 17.15-18.00: Lektion5
AFTENSMAD
kl. 20.00: Gennemgå alle tegn med p (flashcard+prøve)
kl. 21.00: Gennemgå alle lektioner igen + radikaler
kl. 22.00: Øv tegn (udtale+toner fra dansk)
Som I kan se har jeg ikke meget tid til pauser. Nu vil jeg spise mig en stor portion mad, jeg skal nemlig først spise igen 15.45. God søndag derude!

9 kommentarer

 • anonym:mange tak:)det er virkelig spændende. Altså nu skal jeg da være den første til at indrømme at jeg synes tysk er et sindssygt grimt sprog, og meget lidt interessant også. Derfor er det lidt svært at sammenligne. Tysk er ret let at lære og forstå synes jeg, mange af ordene kender man fra enten engelsk eller andre sprog og derfor er det nemt. Desuden er deres skriftsprog og alfabet jo det samme som vores.I modsætning til kinesisk som jo er helt anderledes da det er tegn. Så i forhold til, ja, eksempelvis tysk er det svært. Men der er både svære og lette elementer i det, generelt har jeg svært ved det her i starten, der er meget at lære og øve. Men det er ikke så svært at udtale. Så ja, det er sådan både svært og okay nemt. Men man skal virkelig brænde for det.jeg ved ikke helt hvad jeg vil bruge det til. Men der er meget fremtid i Kina, og man bliver helt sikkert ikke arbejdsløs.:) Jeg synes du skal gøre det, for det er rigtig spændende og anderledes:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Overvejer selv at læse kinesisk næste år. Hvad vil du bruge det til? Og hvordan er sproget at lære? – f.eks. i forhold til tysk?Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tusind tak allesammen, det har jeg virkelig brug for!!:)<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange gange held og lykke! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med i morgen, ja :-)Glæder mig til at høre hvordan det gik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Rigtig meget held og lykke! Det lyder som om du har styr på det med forberedelsen, så det skal nok komme til at gå godt i morgen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke imorgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu...