New Boots

Farvel Soffi

Jeg vil sige farvel til et dyr der har betydet rigtig meget for mig. Det lyder måske plat og åndssvagt og det kan også godt være det er til at grine af, men det er jeg ligeglad med. Jeg var så glad for min hund, og hvis man allerede nu ved man ikke kan lide dyr, eller folk der kan, så bare gå igen. Soffi var min yndlings, hun var min hund. Altid glad og legesyg og selv folk der ikke kunne lide hunde kom til at elske Soffi. Da vi skulle flytte sidste år var vi nødt til at få Soffi afleveret, og heldigvis har min mor en god veninde som bor på landet og gerne ville have/passe Soffi. De har mange børn, og dér er hun glad. Men for 3 uger siden fik hun kræft, og nu har det bredt sig til hele kroppen. Hun lider ikke, og hun er stadig ligeså legesyg som altid, men hun holder ikke mange dage endnu. Jeg er så ked af det. Det er jo min hund. Jeg har lært hende alt det hun kan, og jeg sad med hende på vej hjem i bilen for 7 år siden da hun blot var en lille hvalp. Jeg Savner hende. Hun var altid glad. Jeg glemmer aldrig dengang hun kom løbende ind i stuen rigtig glad med hele kattelemmen på kroppen, hun plejede at løbe ind ad kattelemmen da hun var hvalp, men en dag var hun altså blevet for stor, og fik revet hele kattelemmen ud af døren. Jeg har mange minder med hende, hun var bare helt fantastisk. Hun sov som regel ved mig, ligemeget hvor vi var, og det var så hyggeligt. Jeg har ikke tal på hvor mange ture jeg har gået med hende, og jeg ville ønske der var flere. Jeg er glad for jeg har været væk fra hende i hverdagen i et års tid, for hvis man boede med hende, var vant til hendes lyde hver dag, må det gøre endnu mere ondt. Mange sagde du lignede en grim, gammel og støvet hanhund Soffi, men du var alt andet end grim indeni. Jeg kommer og siger farvel til dig i morgen, et sidste farvel.

20.09: Nu er du en engel!

26 kommentarer

 • Anonymous

  Hey.. Hvis du ikke allerede har set den, vil jeg foreslå dig at se Marley & Me. Det vil jeg egentlig anbefale alle, der har prøvet at miste en dejlig hund. Den handler om et pars forløb med en hund, hvis man kan sige det sådan. Den er god. Jeg har lige set filmen, og på en eller anden måde er den virkelig enormt rar at se. Den er så rørende, nem at relatere til, sød og smuk. Og slet ikke så amerikansk, som den kunne have været. Jeg anbefaler den virkelig af en eller anden grund, som jeg ikke helt kan sætte fingeren på.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tårene triller ned ad mine kinder. Videoen, dine ord. Allermest fordi jeg selv kan genkende det hele og fordi det nok først rigtigt er gået op for mig nu, at det er begrænset hvor længe jeg har med ham endnu. Jeg har en boxer hund, som jeg har det på præcis samme måde med og han har fået kræft og er ved at blive blind, så han har nok ikke så lang tid igen. Jeg føler med dig, men jeg tror ikke jeg ved hvordan det er, sådan helt rigtigt, før han er væk. Tror aldrig jeg har grædt så meget over en video før, for ikke nok med at den virkelig er gennemført, så kommer jeg bare til at tænke på når min Ølf, min Oscar, min (ja, det lyder nok grimt) bedste ven gennem 8 år ikke er her mere. Jeg elsker ham over alt på jorden. Det er jo helt ubeskriveligt hvad vi kommer til at føle for vores dyr. De er helt specielle og unikke og selvom de ikke siger så meget, så kan de gøre en grå dag vidunderlig – Ølf bor også hos min mor og når jeg træder ind ad døren og det første jeg ser er ham, bliver jeg helt automatisk glad. Han er mit hjerte og han betyder mere for mig end hvad forståeligt er.Et smil, tårer og trøstende tanker. RIP til din søde Soffi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har lige fundet din blog og sidder lige nu og læser det hele ;)Men åh nej hvor tårene triller nu.. ;(Jeg havde det på samme måde, da jeg kom hjem efter 4 dage hvor jeg havde været væk (hos kæreste og veninder uden strøm på mobilen) og fandt ud af at min elskede kat var blevet aflivet pga alvorlig sygdom ;(Det er bare det aller værste!!Min kærestes kat er lige blevet aflivet og jeg var med.. det var ikke lige så slemt, for den var blevet så gammel.. det var noget andet synes jeg.. jeg har kendt den kat i over 5½ år så græd selvfælgelig, men den var godt på vej til selv at skulle forlade os.. Men føler virkelig med dig.. det gør bare SÅ ondt!! ;'(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er det trist. Jeg kom til at fælde en tåre eller to, da jeg læste din beskrivelse.Hunde, og dyr i det hele taget, kan betyde alverden for deres ejere. Den ubetingede kærlighed man får af et dyr er helt fantastisk, og jeg gruer selv for den dag mine forældres hunde på henholdsvis 9 og 10 år dør. Desværre går der nok ikke mange år før den tid kommer, men jeg kan slet ikke forestille mig at besøge dem uden også at besøge "mine" skønne hunde.Det er en stor sorg at miste et dyr man har elsket så højt, og er man ikke dyreven bør man stadig have forståelse for hvor svært det er at miste en kær ven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puh, det er en grim én. Jeg kan kun være enig med dig og så mange andre, at ens kæledyr kan få ligeså stor en betydning for én, som et menneske kan. Jeg føler med dig og håber snart at tingene ser lysere ud for dig. Jeg ved hvordan det er at sidde "fast". Varme tanker herfra,Julie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor er det bare en smuk film – jeg sidder her for mig selv og tuder snot!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidder også helt og får tåre i øjnene. Hvor er det bare sørgeligt. Jeg måtte også sige farvel til min kat for lidt over et halvt år siden. Det var bare heller ikke sjovt. Jeg græd og græd og græd. Selvom det bare er et dyr, så er den alligevel også en del af familien, ens bedsteven. /Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal da minde den hund lige så meget du kan, tror ikke der går en dag hvor jeg ikke tænker på min hund.. Havde en gravhund da jeg var lille der hed Anton.. Skøn hund er sikker på den var mindst ligeså skøn som din Soffi <3 Dejligt du har så mange billeder med den og man kan da se det var en rigtig glad hund. Ville ønske jeg havde flere billeder af min, men jeg har ham altid lige hvor jeg vil ha ham, inde i hjertet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TUSIND TAK ALLESAMMEN FOR JERES SØDE ORD!.ja, det er hårdt at miste en hund, og jeg føler også med jer der har mistet jeres. De satans dyr bliver jo virkelig værdifulde for en.Hun var en blandning af lidt af hvert, men primært var hun vist ruhåret hønsehund.ja, jeg har ikke mere at sige, I er virkelig virkelig søde allesammen. Pas godt på jeres små dyr mens I har dem!- Line Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åårh hvor er jeg ked af det på dine vejne. sidder selv og får helt tårer i øjnene! :/Vi har selv 2 hunde, hvoraf den eneu har fået 6 små hvalpe på snart 4 uger, og jeg kunne ikke forestille mig et liv uden mine hunde. Det bliver også forfærdeligt hårdt at sige farvel til de små hvalpe når de skal væk til deres nye ejere – men det er jo intet i forhold til hvor trist du må være! Og det er slet ikke et åndsvagt indlæg – en hund kan komme til at betyde så meget som ens tætteste veninder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  :(den ligner den hund, der også betyder mest for mig.hvilken race er det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åha din stakkel. Jeg har også selv en hund, den kæreste hund af alle, og hun har forstuvet sin tå, og jeg får helt ondt af hende, når hun humper rundt. Og så at tænke på at hun skal dø. Helt forfærdeligt. Jeg tuder næsten. Jeg føler virkelig med dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  åhhh det med at miste en hund som man virkelig har været tæt knyttet til er virkelig hårdt.sidste sommer fik jeg den sødeste boxer hvalp. Han var så kær og han sov altid hos mig. Det føltes som at få et nyt familie medlem… men så sidste juletid var min familie til dyrlæge med ham, da min mor havde opdaget noget mistænkeligt. Det viste jeg så at han havde en hjertefejl, og vi var så skrevet op til en operation med ham en måned senere hen, men desværre ugen efter nytårsaften fik han et hjertestop lige pludseligt. Jeg har aldrig været så ked af det i mit liv. Det var virkeligt som at miste et familie medlem. Noget tid efter fik vi os så en ny hund, men han blev aflivet i foregårs,pga. hans opførsel selvom han dog kunne være så kær så kær. Så jeg forstår virkelig hvordan du har det… <3knus Mine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha. Fik både mig selv (og næsten også min kæreste) til at græde da jeg så videoen. Din stakkel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annel

  Åha. Det er helt forfærdeligt. Jeg tror også vi skal til at sige farvel til vores fantastiske hund, som vi har haft i 10 år snart. Det er forfærdeligt, når hunden stadig er glad, men man bare kan se, at det går den forkerte vej 🙁 Men man må bare prøve at vænne sig til tanken, så man ikke går helt i stykker, når det sker. Hvis den har levet et godt liv, så er der ikke mere, man kan ønske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er jeg virkelig ked af at høre! Føler med dig:(Jeg mistede selv min dejlige lab af kræft for nogen år siden, han blev kun 3 år. Og jeg var knust. Vi prøvede alt for at redde ham, han fik medicin flere gange dagligt og var til dyrlæge hele tiden. Men han led rigtig meget, og til sidst blev han aflivet, og det var forfærdeligt. Jeg græd hele tiden dagene efter. Jeg har en sang der minder mig om ham, og jeg bliver stadig forfærdelig ked af det, hver gang jeg hører den. Nu ligger han begravet i en lysning i en skov. ved et hjerte skåret ud af træ og jeg har fået mig en ny skøn lab opkaldt efter min gamle. Det er bestemt ikke et åndsvagt indlæg, man får så meget af de dyr. Jeg håber hun får det godt, hvor hun end kommer hen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh det er så hårdt og uretfærdigt. hunde giver en så mange glæder, men desværre også en stor sorg når de dør. tænk på at hun har haft et godt liv. synes desuden at hun er meget smuk og nuttet. mange mange tanker til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er alt andet end et åndssvagt indlæg.. Jeg tror selv folk, der ikke kan lide hunde, bliver rørt af dette.Musikken i den video passer perfekt til et farvel, og jeg kan ikke forestille mig, hvordan du må have det.Jeg håber du er okay, og jeg føler virkelig med dig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min hund døde af lymfekræft i sommer… 2 dage før jeg skulle hjem og sige farvel til hende :'(Men hun skulle ikke lide to dage, for at jeg kunne sige farvel til hende. Mine forældre fik hende med hjem fra dyrlægen efter hun var blevet aflivet. Så lå hun på sit tæppe på stuegulvet, og så kunne de ligesom gå et par timer frem og tilbage og nette sig lidt og sige ordentligt farvel. De begravede hende i skoven ^^ på det gode sted med de gode lugte :)hun blev 11½ år.. og det er altså mange. Hun har aldrig kunne svare igen men hun har altid lyttet. og været der i de vigtigste år af mit liv.Jeg savner hende VILDT meget. De 3 gange jeg har været hjemme siden da, kalder jeg stadig på hende når jeg går op ad trappen. Og hver gang jeg ser noget stort sort, tror jeg det er hende ^^Så jeg er kun enig med dig – de dumme dyr betyder SÅ meget for en.Kan man andet end at elske dem?! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gud, hvor trist 🙁 you have my sincerest condolences!synes det er rigtig godt, du har lavet en video. for jeg er sikker på at den snart vil få dig til at være glad – og ikke ked 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er et langt fra åndssvagt indlæg. Et dyr kan betyde mindst lige så meget som et menneske. De er der altid! Det er altid noget at hun ikke er dårlig. Håber du får sagt ordentlig farvel til hende i morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  av av av, tårerne triller. Det er virkelig smukt skrevet,et dyr kan betyde så meget mere end et menneske, fordi det bliver ens eget barn, en del af en selv. Føler virkelig med dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak!man burde kunne se videoen nu!Havde kommet til at sætte den privat.den burde virke nu! ellers så skriv lige!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er meget trist!Hun har haft et dejligt hundeliv, og det er det vigtigstehun får det sikkert skønt der hvor hun nu skal hen!Tak for din kommentar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Av, hvor sørgeligt. Jeg føler bestemt med dig.Det er utroligt svært at miste et kæledyr, og da specielt en hund! :(ærgeligt at man ikke kan se videoen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor er det trist line :'( har en hvalp på 8 mdr. så elsker selv hunde. håber hun får det godt der hvor hun kommer hen<3 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Boots