Farvel Soffi

Me, Ono and the owls

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Jeg er lige nu igang med at male et billede, som jeg selv synes bliver ret flot. Min bonusfar kommer og henter det engang i aften, og derefter skal jeg hjem til Ida. P er igang med at vaske op og gøre rent. Nu vil jeg tilbage til mit maleri, jeg mangler stadig en masse detaljer og selvfølgelig teksten som jeg synes er meget sød, nemlig: ‘Vi holder ikke op med at lege, fordi vi bliver gamle. Vi bliver gamle fordi vi holder op med at lege’ – sødt ikke? Vi ‘ses’ senere. 

11 kommentarer

 • det er helt ok:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, jeg har lånt billedet af Owls-maleriet til min blog, selvfølgelig med link hertil. Håber det er okay, ellers fjerner jeg det selvfølgelig igen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Virkelig fin blog.Har du en mailadresse så man kan sende dig invitationer til evetnts osv?/Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tusind tak allesammen:)min lyskæde i 'mintrummet' er fra rema1000. Den anden, ved stenvæggen, har jeg fået af min lillebror for 5 år siden. Han ledte efter den i mange måneder, og jeg kan huske han gav 350 (af hans hårdt opsparede penge) for den. Men jeg ved desværre ikke hvor den er købt. Jeg leder selv efter en ny, fordi tanken om den går i stykker er ikke til at bære, den betyder så meget på den stenvæg, så jeg skal nok skrive hvis jeg falder over en i samme stil:)-LineSofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er dine lyskæder fra? Især den ved murstensvæggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  wow, du er lækker på det billede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du ligner mary-kate på første billede. ved ikke hvorfor, men det synes jeg lidt du gør :)xno3.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok flot! Og det er dig, der har malet det? Virkelig cool 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Carla:)Det er ikke det ægte, jeg har bare malet præcis efter:)- men tak vil jeg da sige;)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • er det "det ægte" billede af evren tekinoktay?eller har du malet et efter?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel Soffi