To nye billeder lagt op

JEG SÆLGER MINE ACNE ATACOMA

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Jeg har besluttet mig for at prøve at sælge mine acne atacomaer. De er meget smukke, men da jeg desværre ikke vælter i penge og har fundet en kjole jeg skal have på til et bryllup i maj er jeg nødt til at skille mig af med dem. Jeg har nok sammenlagt haft dem på 6 gange siden jeg købte dem, og de er derfor i rigtig fin stand. Der er kun en LILLE smule slid under skoen, men det er ikke noget man ser. De er str. 40 og da jeg bruger ligemeget 39 og 40 tror jeg begge kan passe disse.
Jeg sælger hvis jeg når et tilfredsstillende bud.

giv et bud

jeg er nu hjemme ved støvlen og kan se der er en LILLE smule slid bagpå ved hælen, hvor man kan se det lidt, på begge hæle. Man ser det ikke når man har dem på, men jeg er nødt til at nævne det da der ellers bliver sure miner. Udover det er de smukke smukke.

skoen måler indvendigt ca. 24-25 cm men det er MEGET svært at måle den. Den passer helt sikkert både 39 og 40 hvertfald.

det højeste bud er nu 2000 kr. Jeg bor på Nørrebro, btw:)

SLÅ-TIL-PRIS ER 2700 KR FOR DISSE SMUKKE SKO!!

SOLGT!

43 kommentarer

 • Anonymous

  fik i ordnet det med skoene til sidst? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Jo selvfølgeligdittemalene@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du kan bare sende mig en mail den står øverst på bloggen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg tror jeg er hjemme det meste af dagen.men måske jeg lige kan få din mail og maile dig hvornår det passer + min adresse:)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Vi kan godt sige at vi mødes i morgen, det ville være super.. hvornår er du hjemme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hmm bor tættest på nørreport st. eller frederiksberg? Men det gør det måske ikke meget nemmere? :)jeg har nemlig rigtig meget jeg skal de næste par dage, så har ikke så meget tid til noget. Men er der en anden løsning vi kunne bruge? Måske du kender en der kan hente dem for dig? Eller vi kan også mødes i morgen eller torsdag ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Altså eh, jeg bor i Holte så der er rimelig lang vej ud.. Jeg tænkte på om du bor tæt på en station, for det ville gøre det så meget nemmere for mig mht. transport 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jamen så er det jo dine:)Jo det tror jeg sagtens vi kan finde ud af?hvis du har mulighed for det kan du hente dem herhjemme i aften evt? Eller hvordan havde du tænkt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Hej igen! Jeg byder de 2700, men kan vi evt. ikke mødes og handle? Jeg har haft SÅ meget dårlig erfaring med posthuset, at jeg ikke længere "tør" det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej allesammen.jeg er nu hjemme ved støvlen og kan se der er en LILLE smule slid bagpå ved hælen, hvor man kan se det lidt, på begge hæle. Man ser det ikke når man har dem på, men jeg er nødt til at nævne det da der ellers bliver sure miner. Udover det er de smukke smukke.skoen måler indvendigt ca. 24-25 cm men det er MEGET svært at måle den. Den passer helt sikkert både 39 og 40 hvertfald.det højeste bud er nu 2000 kr. Jeg bor på Nørrebro, btw:)SLÅ-TIL-PRIS ER 2700 KR FOR DISSE SMUKKE SKO!!mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Hej igen 🙂 Ville lige sige at jeg godt kunne tænke mig at bruge dem til nytår (hvis de nu blev mine) og er derfor meget interesseret i slå-til pris hurtigst muligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Jeg byder 2000, men hvor bor du henne af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg byder 1900

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Har du målt dem indvendig? jeg plejer nemlig at bruge en str 38-39 men har hørt at de er små i størrelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvad er slå-til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  jeg byder 1800

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så ønsker man sig lige større fødder. :(Jeg leder nemlig efter et par i 36-37.Hvis nogen ser et par i den størrelse nogen steder, må i meget gerne kontakte mig./Lærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ville ønske jeg var en 39-40 :/ øvøvøv.held og lykke med salget – og super blog :)- Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg byder 1700 inklusiv porto

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja rasmussen

  Jeg byder 1600 inklusiv portoog følger med mht din slå til pris også. Jeg hbåer den kommer i morgen da jeg også ville bruge dem nytårsaften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej :)jeg måler skoen når jeg kommer hjemnej jeg tror sagtens en 39 kan passe dem, da jeg som sagt også tit bruger 39. Men jeg kan jo måle skoen indvendig og så kan man se hvordan det ville passe:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger altid 39. Tror du det bliver for stort til mig så?Ellers følger jeg bare lige lidt med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hej 🙂 er det muligt for dig at måle hvor lang skoen er indvendig?mhv Emma.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh nej!! gid man havde pengene til det. held og lykke med salget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Jeg byder 1500 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er desværre for store! Leder nemlig selv efter dem i 38.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg følger også lige med 🙂 tror du de er meget små i forhold til en str 41?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja det var det jeg tænkte.jeg finder ud af det til i morgen, og ser om der er kommet flere bud enten her eller på mail.så slå-til-pris kommer i morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil gerne høre mht. til slå-til-pris for tænkte nemlig på dem til nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har endnu ikke besluttet hvornår jeg lukker for bud. Tænker lige over det, og finder evt også en slå-til-pris hvis nogen ville bruge dem til nytår:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg vil gerne byde 1450. Hvornår slutter du for bud? Og hvis jeg vinder dem skal jeg nok sende dig en mail med oplysninger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak for bud. 1300 er min mindstepris, men jeg synes ikke det er rimeligt at starte højere da de jo er lidt brugt, og det er jo en auktion så folk kan jo byde. Cecilie du har nu det højeste bud, som altså også er min mindstepris.JA, det er så fristende jo!! Jeg er virkelig ked af at skulle sælge dem, de er SMUKKE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  jeg byder 1300 så 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, jamen dog, what to do?! Jeg må lige tænke, men følger med imens!(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For POKKER hvor er det fristende. Jeg har ledt efter et par i str. 40 i længe til en rimelig pris. Og jeg må sige, at 1300 (set i betragtning af førprisen) ikke er ret meget. Jeg følger lige med! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • okay:)anonym: Jeg svarer dig senere.claudia: De er virkelig nemme at gå i, meget behagelige. Pga. plateau i skoen går man på 8 cm hvilket er ret nemt og rart:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville lige høre, synes du at de er svære at gå i? Behagelige?(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sidder lige og ærger mig over, at jeg ikke har større fødder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger også lige med(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Line!Undskyld, det er måske ikke det rigtige sted at spørge, men jeg ved ikke hvor jeg ellers skulle. Jeg skal til at købe et godt kamera, og da jeg har læst mig til og set at du kan lide at tage billeder, vil jeg høre om du kan anbefale et. Jeg skal ikke bruge det til noget vildt, vil bare gerne have et der tager bedre billeder end de normale digital kameraer. Samtidig skal det ikke være for avanceret, gerne et der indstiller sig selv lidt automatisk, hvis du forstår.Hilsen Camilla!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay. Jeg følger lige med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mindsteprisen er 1300,-mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er mindsteprisen ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To nye billeder lagt op