Avatar

Min jul i 18 billeder

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

I går holdt jeg jo som sagt jul hos P. Jeg tog en masse billeder og her kommer en hel bunke af dem. Vi havde en hyggelig, og meget traditionel juleaften. Jeg fik absurd mange gaver, jeg havde ikke lige regnet med at få noget egentlig, måske en lille ting af P’s mor da hun havde spurgt om jeg ønskede mig noget, men slet ikke i stil med det jeg fik. Jeg er jo bare gæst og P’s kæreste og har jo egentlig ikke noget med familien som sådan at gøre, i hvertfald ikke når det gælder julegaver. Men jeg fik to par uldsokker af P’s lillesøster, to store badehåndklæder af P’s lillebror, 4 store krus af P’s morfar og hans kæreste, 3, 4 og 5 sæson af Scrubs på DVD af P’s morbror, en taske og 200 kr. af P’s mormor og hendes mand, og sidst men ikke mindst et par nye hunter gummistøvler af P’s mor og stedfar. En gave de ved jeg har ønsket mig siden mine andre blev væk på mystisk vis (?). Så jeg har haft en dejlig jul med masser af mad og godt selskab. Jeg håber I kan prale af det samme.
Nu er alle taget afsted så jeg er helt alene i huset. Jeg vil derfor hente kolde vindruer, lave noget lækker mad af rester (det er jo næsten det bedste ved jul) og drikke en cola, mens jeg ser Scrubs. Og jeg vil gøre det inde i stuen – bare fordi jeg kan:) Husk at stille spørgsmål inden d. 27 hvis der er noget I vil spørge om. Hav en skøn dag!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avatar