Den største skuffelse

Jeg har netop modtaget min kjole jeg har vist længere nede. Ja altså bortset fra det ikke er kjolen, men bluseversionen jeg har modtaget. Fucking irriterende. Så nu har jeg skrevet til dem og de skal rette op på det. Det eneste problem er, frygter jeg, at kjolen ikke findes mere, og de har lavet en fejl, men desværre ikke kan sende mig kjolen. Så lige nu venter jeg på svar, jeg er ret sur og skuffet når sådan noget går galt. Jeg har betalt mange penge, så vil jeg også have det rigtige. Men det gode er at jeg kan se stoffet er vildt lækkert og smukt, og formen passer perfek. Den skal bare være kjoleudgave altså!

2 kommentarer

  • Ej, hvor irriterende! Når du har investeret mange penge i kjolen, kan de da i det mindste sende den rigtige! Håber du får fat i den rigtige til sidst 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, det er så irriterende og surt at gå og vente og glæde sig til en pakke, og når den så endelig dukker op, er det den forkerte vare/forkerte størrelse/noget helt andet end hvad man troede. Jeg håber du får fat på kjolen – den så rigtigt fin ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *