Heldig

Den værste sygdom er den man kunne have undgået

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Ligesom en håndfuld andre bloggere fik jeg forleden en mail fra Betina som informerede mig om hjemmesiden vidunderlivet og spurgte om jeg havde lyst til at sprede budskabet om denne sag. Og det vil jeg bestemt ikke sige nej til. Med vidunderlivet sætter kræftens bekæmpelse fokus på forebyggelse af livmoderhalskræft som rammer ca. 400 kvinder om året i Danmark. En undersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse viser, at en af hovedårsagerne til at ca hver 4. kvinde vælger at udeblive fra screening af livmoderhalskræft er manglende viden om sygdommen og det skal der laves om på. Så hvis du ligesom mig støtter vidunderlivet og ønsker at sprede budskabet om sygdommen så kopier en badge og husk at link til vidunderlivet. Du kan finde badge her og her. I kan finde mere fakta om sygdommen, screening, vaccine, pris og andre nødvendige informationer på vidunderlivet.dk.

9 kommentarer

 • Rigtig fedt at du støtter sagen. Linker helt sikkert også til det! Kærligst Sara(www.stj-altogingenting.blogspot.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inspirerende blog, som tager fat i åbenlyst op i tiden emner.Komplimenter1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvis man er i et fast forhold (jeg mener VIRKELIG fast) og er over den alder, hvor det ikke længere er gratis, så er der ingen grund til at få vaccinen. Det vaccinen hjælper mod er en virus man får fra ens partner, og hvis man ikke regner med at få en ny partner lige PT, så er der heller ingen grund til at bruge flere 1000 kr på den. Vaccinen er jo forebyggende, så hvis du allerede har virussen, så hjælper vaccinen ikke. Men man skal alligevel kontakte sin læge, så man kan blive tjekke for at se om man har virussen, så man kan tage sine forholdsregler… Men hvis man så pludselig bliver single igen, så er det helt sikkert en god ide at få vaccinen – lige meget hvor gammel man er!- den lægestuderende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super initaitiv.. men har du selv fået vaccinen? ellers bliver det hurtig en smule dobbeltmoralsk at opfodre andre til at få den.Jeg har personligt selv fået vaccinen og det er virkelig en god ting at få.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt initaitiv – jeg tror også, jeg sætter det på vores blog. Jo flere der reklamerer, jo bedre!!http://fash-splash.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk initiativ! den ryger helt sikkert lige videre ind på min blog også :)lifebykirstine.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt at se:o) Er selv med i et forsøg på Skejby sygehus og modtager vacciner mod Livmoderhalskræft. Håber at det i fremtiden vil blive tilbudt alle kvinder- uanset alder. Vil helt klart linke!CamillaTjek desuden gerne min blog ud- er helt ny i dette univers og elsker det allerede:o)http://sprechstallmeister.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dejligt Sidsel – ja, lad os sprede budskabet, allesammen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var dog et rigtig godt formål. Det er rart, at der kommer mere fokus på sygdommen! Jeg vil helt klart linke.- Sidsel. http://www.lessbandthanbeat.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heldig