Playlist

Heldig

Image Hosted by ImageShack.us

I morges kl. 8.30 hamrede det på døren. Jeg bliver altid pisse forskrækket når nogen banker på uventet for der plejer de først at ringe på dørtelefonen, så jeg var helt forvirret. Da jeg åbnede døren stod en sød postmand og smilede med en pakke til mig, jeg var stadig dødforvirret. Havde i øvrigt ikke rigtig noget tøj på, søvn i øjnene, uglet hår og morgenånde. Jeg tog dog imod pakken fra den søde postmand som endda havde overskud til at snakke lidt med mig om mit efternavn. Men da jeg åbnede pakken blev jeg glædeligt overrasket, det var en gave, min første rigtige gave fordi jeg er blogger. Jeg kan se der er andre der har modtaget samme pakke (dog med flere ting – men jeg brokker mig nu ikke) så jeg har tænkt at gøre som Acie har gjort, simpelthen at teste de ting der nu måtte komme som gaver og skrive om dem. Badeanstaltens produkter lyder ret lækre, jeg læste lige lidt om dem på deres hjemmeside og jeg glæder mig til at prøve dem. Jeg fik en ansigtsolie, ansigtscreme og en lækker sæbe (hvis ikke den er god er den i hvertfald flot). Jeg havde tænkt mig at købe en ansigtsolie her en af dagene så det er bare perfekt jeg nu har fået en, det kan jo være jeg bliver så glad for den jeg må have en mere. Så nu står de nye produkter i min (lidt kedelige) samling af plejeprodukter. Jeg glæder mig til at prøve dem. Og så skal jeg nok skrive hvordan de er. Nu vil jeg rydde lidt mere op. I morgen kommer min bonusfar langvejs fra og spiser frokost, det glæder jeg mig til, så her må gerne være ekstra lækkert. Nu vil jeg løbe igen.

14 kommentarer

 • Anonymous

  Hej (: Jeg vil bare høre, om du stadig er syg???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej allesammenUNDSKYLD jeg skrev forkert mht clean, jeg mente selvfølgelig derma.Jeg har bare misforstået det.. :(MEN jeg køber mine clean på ebay, jeg har endda lavet et indlæg med forhandler og det hele, de koster kun 200 inkl porto, så skynd jer derind, og undskyld jeg skrev forkert!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Line,Jeg tror måske det er Derma-produkterne du tænker på, der er på tilbud i netto 🙂 Godt, at jeg lige så dit indlæg, for det mindede mig om, at jeg lige skal huske at gå et smut i Netto og se om de har flere. Har overvejet at prøve deres serie, og så er det jo med at gøre det, når det er på tilbud :)Dejligt for dig med produkterne fra Badeanstalten, jeg tror helt sikkert også, at de er rigtig lækre. – Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juhu, hvor er du heldig.. Som de andre vil jeg også rigtig gerne høre hvordan produkterne er. Når du kommer så vidt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvor ser der fint ud.Har selv længe ønsket mig en Clean-parfume, men har ikke haft råd. Så fedt(!) med tippet om parfumen i Netto. Men synes nu ikke at den er i deres katalog? Ved du hvad den står til? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej line :-)hvor køber du dine TRESemme produkter, læste i et tidligere indlæg du brugte et TreSemme produkt til at varmebeskytte dit hår? har simpelthen ikke kunne finde andet end shampooerne i Bilka..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser lækkert ud, glæder mig til at høre en anmeldelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak:)jeg er rigtig glad for clean, så hvis du vil prøve den er det på tilbud i netto i øjeblikket, så skynd dig afsted:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du heldig 🙂 jeg kan se at du bruger 'clean' – er du glad for den? jeg har nemlig overvejet at købe den :-)http://sippli.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C.

  Hvor herligt!Tillykke med pakken, hvis man kan sige den sådan. 🙂 hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt 😉 Glæder mig til at høre om ansigtsolien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mmm.. dejligt med overraskelser, glæder mig til at høre om produkterne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja jeg er heldig:)som du måske kan se er det også TRESemmé og derma jeg bruger, men måske du ikke kan se billederne?Jeg er også rigtig glad for derma:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuuh – hvor er du heldig :-)Jeg vil til dig, hvis du endnu ikke har prøvet det, og til læsere, anbefale både TRESemmé og Derma.Derma er den bedste dag- og natcreme, jeg har prøvet, og den gør alt godt for min hud. Og så kan man jo med god samvittighed putte den på huden, når der nu ikke er alt muligt overflødigt i :-)/Sarawww.saraschelde.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Playlist