Nupo

Hva' filmer du med?

De sidste mange dage er jeg blevet spurgt hvad jeg filmer med, og det er jo forståeligt eftersom jeg har vist et par film på det sidste. Det er sådan at P og jeg har købt et canon eos 550d som kan filme i full HD og som jo har samme kvalitet som man tager billeder med. Han skal bruge det når han i fremtiden skal lave film og projekter og jeg bruger det som kamera, det tager sindssyge billeder. Vi er blevet helt vilde med at lave små film og projekter, så her de sidste par dage har jeg lavet et lille filmprojekt som jeg ville vise alle jer. Så filmen ovenover er lavet, klippet og redigeret af mig med et canon eos 550d og helt almindeligt iMovieprogram på mac. Husk lyd.

23 kommentarer

 • Hej Line Sofie!Virkelig flot film du har lavet, enormt inspirerende. Jeg tænkte på, når du sætter det sammen til sidst, har du så taget en masse små videoer, du sætter sammen? Eller kan man ligesom sætte den på pause når man optager? Har nemlig det samme kamera, og jeg har ikke nået at filme så meget med det. /josefine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  okay, er den mail der står i hjørnet den rigtige ? ellers ville det være dejligt hvis du kunne sende mig en mail til: heydetluna@hotmail.com 🙂 det ville være skønt hvis du gider det. så kan det være det virker når jeg besvarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LasseJa himlen var virkelig smuk!KasperWow, gåsehud med den optræden!! Tak fordi du delte. Ja det er helt fantastisk musik altså, det er utroligt hvordan det kan påvirke ens humør! – og mange tak:)Julia Louise:årh tusind tak:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er virkelig facineret! Du er virkelig dygtig.julia / http://www.julialouiseblog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Cinematic Orchestra er jo et af mine yndlings band og laver så meget vidunderligt musik.Så nu hvor du bruger Patrick Watson nummeret, så vil jeg da også lige linke til hans helt igennem fantastiske liveoptræden. http://www.youtube.com/watch?v=bjjc59FgUpgIøvrigt også en flot video.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke flot himlen er helt i starten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Lunatak:)det ved jeg ikke hvorfor du gør? jeg har ikke fået noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna.

  hej line 😉 super fed film..jeg har haft sendt dig en mail, men jeg får et autosvar tilbage, hvorfor ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det koster 6500 inkl objektiv 18-55mm:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du må hellere holde dig fra at lave film i fremtiden.Det var noget oversentimentalt lort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! Ej hvor er det bare cool! Det er lige før jeg har lyst til at købe en mac, bare for at kunne lave film. Hmm jeg må finde et program og gå i gang. – super flot film, og super godt sang valg. Jemapellekathe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sød og på samtidig en lidt trist film.. må være musikken der gør det 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej fine Line. Må jeg spørge hvad du har givet for dit film kamera? Vil hellere ha chokket her, end nede i Fona.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin lille film. Jeg ææælsker også bare at lave film. Det er så letterende og inspirerende og bare fantastisk. Jeg har også lige lavet en her i dag (kom forbi min blog og se den hvis du/I vil) http://www.gumzeand.blogspot.comTil jer der har spurgt, sangen hedder "To Build a Home" og er med Cinematic Orchestra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er virkelig dygtig – beundrer virkelig dit talent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du og din kæreste er virkelig smukke, kreative mennesker må jeg sige. Og hvor er det en smuk film. Den bekræfter bare, at jeg må til hovedstaden og bo (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin film! Jeg flytter tilbage til nørrebro næste måned. Glæder mig til at go aften ture.. Jeg har haft nogle problemer med Imovie. Synes det er ret svært at bruge. Tror måske bare jeg skal øve mig lidt! Rigtig god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  hej line 😉 super fed film..jeg har haft sendt dig en mail, men jeg får et autosvar tilbage, hvorfor ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  hvad er det for noget musik I har brugt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det er jo mit (gamle) hood og min gamle skole. Fin film 🙂 – Vibeke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak:) Imovie er ganske udmærket. Min kæreste bruger et andet og lidt mere prof filmprogram, men jeg ved ikke så meget om alt det, så jeg bruger bare det der i forvejen ligger på min computer som er Imovie. Det kan redigere, klippe, lægge lyd og, justere farve, kontrast osv. Så det kan det helt basale. Det er VILDT nemt at finde ud af! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er dygtig, virkelig! Eller I er.. Hvor meget kan IMovie bruges til og er det ok nemt at finde ud af?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nupo