Når man ikke vil det man skal

Godnat

Nu er jeg på vej i seng. Jeg skal til eksamen i morgen 10.15, så må hellere være frisk og udhvilet. Jeg vil egentlig normalt ikke vise billeder af min familie, men dette billede af min niece og min mor er simpelthen helt fantastisk, og så kan man jo ikke rigtig se min mor. Det betyder rigtig meget for mig det billede. Jeg bliver så glad indeni når jeg ser det, jeg synes det er så sødt, og virkelig stemningsfyldt. Så derfor får I lov at se det mens I lytter til denne dejlige sang. Godnat.

12 kommentarer

 • Anonymous

  hvad hedder den sang!? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  elsker din blog, den er virkelig fantastisk… Ville bare ønske at du ville opdatere noget oftere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Faldt over din blog i dag ved et tilfælde, og ville bare lige sige at jeg synes den ser herlig ud. Jeg har allerede fundet dit indlæg om Oreo cupcakes, og skal forsøge mig med det i morgen. P.s. Din header-billede (hvis det er det man kalder det) er virkelig cool! (-: Hav en skøn aften..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt billede af de to 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er helt fantastisk de stemninger og følelser du kan skabe ved folk som mig "på den anden side" blot gennem dine malerier, dine billedvalg, dine videoer, dine tekster og de sange du lægger ud.Absolut fascinerende. Jeg elsker din blog, og jeg håber du fortsætter med lyst til at blogge længe endnu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ihh blev helt glad da jeg hørte Paolo Nutini's stemme! 🙂 håber eksamen gik godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber det er et billede der bliver rammet ind og hængt op, det er virkelig smukt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paolo Nutini er helt fantastisk! Jeg var til koncert med ham i vega, og han rør mig dybt. Sangen no other way er også helt igennem fantastisk ligesom dette smukke billede ( -:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et smukt billede :)Paolo Nutini kan virkelig røre noget langt inde i mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot billede. Held og lykke i morgen.@Stine: Paolo Nutini – Autumn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Smuk intens sang – hvem er det, der synger, og hvad hedder sangen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super godt billede! Dejligt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man ikke vil det man skal