Lidt lørdagstemning

Svar på kommentar

Anonym d. 31/01-11: Hej Line. Nu hvor vi er inde på emnet omkring Ono har jeg lige noget at tilføje. For det første er det dyrplageri at have kat i lejlighed, katten har aldrig mulighed for at komme ud og det svarer til jeg lukker dig inde i et mørkt lille rum, det er vi ikke skabt til, ligesom katte ikke er skabt til at være indendøre. For det andet har i kun en kat, hvis man absolut er så egoistisk at man vil have kat i sin lille lejlighed så er det mindste man kan gøre at skaffe sig to, så de har hinanden når i ikke er hjemme. Og for det sidste kan katten jo ikke bruge alle sine sanser, den bliver indelukket og til sidst kan det ende med den bliver aggressiv og sindssyg, den har jo intet at lave? Jeg siger det fordi jeg er imod dyrplageri og jeg synes det er helt igennem sindssygt at du får så mange positive kommentarer omkring Ono og at ingen af jer andre kan se at det du har gang i (og alle andre med indekat for den sags skyld – du reklamerer bare for det) er helt forkert. Jeg håber du vil tænke over min kommentar, det er så synd at katten ikke har noget at lave.

Hej anonym. Jeg har tænkt meget over din konstruktive kommentar omkring det at have indekat, og derfor har jeg først et svar nu. Du har tydeligvis styr på det at have kat og har sat dig grundigt ind i det. Men det passer ikke at Ono ikke har noget at lave, og jeg fik lov at tage lidt billeder af ham mens han dyrker nogle af hans absolut yndlingsaktiviter – de foregår alle indendørs. Jeg håber at disse billeder kan aflive dine teorier om indekatte, og hvis ikke, så skal jeg hilse fra Ono og sige at han er verdens heldigste kat:)


e652a76416942dc4c7a5ffa0cf504c94 Desktop16 24989675266fe0ee06df61c47af3071d 005e46c2b97948c9416c2ed0acf90060 3c99613cf365637fea6596e334a91282

Ikke-navngivet-2

122 kommentarer

 • Haha!
  Jeg har selv indekat og jeg er bestemt heller ikke enig i at det er mishandling… man aktiverer sin kat på mange måde, så alle sanserne bliver brugt… Selvfølgelig kommer det an på ejeren, men det behøver bestemt ikke at være en dårlig ting! 😉

  Fede billeder… måske min Pax også skulle have en boksering, tror han ville elske det! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kharina næsby

  Du er genial ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AT

  Oh my, oh my, ALDRIG NOGENSINDE har jeg læst et SÅ GENIALT OG SJOVT indlæg! 😀 hooooold kæft hvor er det godt!

  Er så ærgerlig over at jeg ikke fandt din blog tidligere. Den er FANTASTISK!!!!!

  (Og ja, jeg bliver nødt til for en gangs skyld at misbruge caps-lock-knappen for at udtrykke mig tydligst muligt, haha)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hahahhaha jeg DØR over hvor godt det her indlæg er! jeg kan se at din kat og min kat har mange af de samme interesser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHA!! -Det der er humor! Griner stadigvæk højlydt ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det her inlæg er priceless lige meget hvor mange gange jeg læser det kan jeg stadigvæk grine af det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, 🙂 de tegninger er blevet så berømte, at jeg hørte om dem ved en bloggersammenkomst i weekenden. Så nu blev jeg nødt til at finde din blog og se dem. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HA HA HA – love it :-)Det er sjovt så mange holdninger skal have til vores dyr/kommende dyr !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ha ha ha, jeg elsker det!Jeg har selv tre smukke basser, som bor i min lejlighed. Ingen af dem mangler noget som helst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Humor med kant… I love it 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  haha, komisk :):):)nice indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hihihi… ;0) Tror jeg vil til at have sat video overvågnings kamera op nu, for at se hvad min kat finder på, når jeg ikke er hjemme? Er overbevist om at han hygger og nyder sit indedøre luksus liv – men måske jeg skulle anskaffe ham en lige så fin cykel som Ono´s! ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er simpelthen det sjoveste indlæg. Jeg tudede af grin! Har selv en siameser, der godt kunne bruge lidt inspiration til at underholde sig selv indendøre, nu hvor det er så koldt, at han næsten ikke gider ud;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  HAHAHAHAHAHAHA! Åh, det er satme god humor :)Til "Anonym": Tjek lige facts inden du kommer med grove beskyldninger, ikk? Jeg afskyr seriøst den slags uvidenhed. Hvis du er så meget imod dyremishandling, så gør noget ved det de steder, hvor du virkelig kan gøre en forskel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hahahhaha, de billeder får mig til at flække fuldstændigt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha! Ja, han ser da ud til at have det fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie W

  hvor er det fantastisk!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er FLAD af grin..hvor er du bare sej! Det med at det er dyreplageri er dog det værste bullshit jeg længe har hørt. Så er man godt nok noget firkantet hvis man bruger tid på sådan en latterlig kommentar..Virkelig skøn måde at tackle det på – dine tegninger er fantastiske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kri

  Jeg synes det er en lidt lad diskussion omkring en kat…… Men, til gengæld er jeg helt igennem tosset med din måde at tackle det på. Vi har jo alle hver vores mening! Credit til dig! Skide sjove billeder – der kom smilet frem hos mig! Keep up the good work. http://www.monkri.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahaha, du fick mig att börja grina högt på kontoret. Har själv två innekatter och får alltid höra att det är ont. De leker, sover och är absolut inte aggressiva eller på något sätt psykiskt störda (haha), de är precis som alla andra katter. Katter är inte som människor, om vi blir instängda i ett litet rum vet vi fortfarande att omvärlden finns, men en katts tankar är inte riktigt så pass utvecklade att de saknar något de aldrig har haft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Så vandt du vist lige den diskussion 😉 Det er jo alt for godt lavet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahaha!!Bukurijehttp://liloemini.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  love it!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker det! Haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, ej Gud Line Sofie. Det billede hvor katten er "klædt" som en irsk .. alf? (Hedder det det? Nisse? Anyways..) Og spiller på fløjte, ikke? Det fik mig til at grine højere end jeg nogensinde har grint af en computer før.Og så vil jeg da gerne lige sige en ting. Det er absolut ikke dyreplageri at have katte i en lejlighed. Vi har selv to katte i vores lejlighed, og de er helt bestemt sunde og raske! De er glade, puttende og legende og der er intet galt med dem.Desuden synes jeg helt ærligt, det ville være mere synd for katten, at den skulle være ude, når nu I bor midt i byen, der er altså alt for stor chance for at de bliver kørt ned. Hvilket er grunden til at vi valgte vores katte skulle være indekatte.Og oveni hatten, hvad så måske med hamstre? Fisk? Kaniner? Rotter? Altså, selvom folk måske glemmer det lidt, så har alle slags kæledyr (eller i hvert fald en meget, MEGET, stor del af dem) levet vildt i naturen en gang. Så det vil sige alle kæledyr er dyreplageri? Aaaarh.. Mon dog.Desuden er der vist ikke den mindste tvivl om at I passer godt på jeres smukke kat. Absolut intet dyreplageri der. Bom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fede billeder 😉 Jeg synes SLET ikke det er dyreplageri.. Der er jo nogle katte som føler sig mest trygge når de er inde og når den er vant til det er det jo fint. hvis nu du så bor i lejlighed inde i byen er det også mest praktisk, for der kører jo mange biler. der er cyklister osv.. Jeg synes du har ret og det er lidt ondt af en eller anden bare kommer og blander sig i om du har indekat eller ej..//Nanna;)allthatstuff4you.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ono goes ballerina er hermed min computers nye bagrundsbillede 🙂 thumps up for at klare denne kommentar med humor! /Frida http://www.overblaek.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha haaaa!! Hvor godt!! Jeg har selv 2 indekatte og de har det ganske fremragende :DÆÆÆlsker den der spiller panfløjte – hvor er det sjovt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Shit, det er god humor det der! Og jeg vil bare sige tak, for at du ikke lader din kat løbe rundt, som den vil. Jeg er så træt af, at folk bare lukker deres kælekat ud og lader den skide i andre folks haver. Hvis man gør det med sin hund, får man bøder, og så vidt jeg ved, har en hund brug for at komme ud mindst ligeså meget som en kat. Så hvis man vælger at have en kat som kæledyr, må man sku lufte den i snor eller have en indhegning i haven – præcis som med andre kæledyr. Så keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror nu mere at vedkommende der skrev det der til dig, er den som er crazy cat lady. Og nu mindes jeg at du havde Ono med på sommerferie sidste år hvor den løb ude så mon ikke den klare sig 😉 Tror i øvrigt ikke jeg har set nogen kat der egner sig bedre til at være bokser som Ono 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Det jo geniale billeder!haha Go stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHAHAHA!Dagens grin – tak! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! Vi er flade af grin herhjemme! Genialt svar til en meget muggen kommentar! Elsker billederne!Vi har selv indekat, Disko, og han er bestemt ikke sindsyg. (Kun sindsyg forelsket i hans ejere!) Og hvis det var så dårligt at være indekat, hvorfor er det så at de som oftest lever MEGET længere end udekatte?? hmm.. sure-anonyme har vist aldrig haft kæledyr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lind

  FED diskussion! har selv indekat, og kan da godt se at det ikke er det optimale – mest fordi det er en sindsyg stor hankat. men alternativet var at han skulle være en "sommer-hus" kat, altså en kat familien kun har i sommerferien og at den ellers ville gå alene rundt i vinterhalvåret uden nogen af tage sig af den. Se det er dyreplageri!! så nu er han altså her.. det bedste ud af to onder? eller måske fornemmer dyr også bare at de er holdt af og bliver passet på, og det er jo rart:) så nogen gange er der altså flere dimensioner, end den sort-hvide anonym ligger for dagen, hvilket de fleste fornuftige mennesker (som disse læsere) forstår. du er som altid nice !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Gud hvor er det dog genialt! Du er simpelthen for sjov!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bae

  Tilpasser katte ikke deres levesteder? Tror ikke en kat tager så meget skade af at være indenfor, kender masser af indekatte, der er helt normale og raske. Det man egentlig bare skal med indekatte er at sørge for, at de er aktive, som Ono er på billederne ;)Og som alle andre elsker jeg også de geniale billeder med Ono, som du har lavet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuldstændig genialt! Fantastiske tegninger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hahahhahahaha!! Udekatte kan få kønssygdomme, lopper i røven (been there med min gamle) og blive kørt over, stjålet og alt muligt, en indekat kan på mange punkter være det bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig underholdende – og også fed måde at svare igen på!:)synes Ono virker som en meget glad og heldig kat. næsten alle katte ville da drømme om at være så heldig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjældent har jeg set så smuk og fin en kat! P.S. nogle katte er skabt til at være indekatte, så det er superflot at du tackler kommentaren som du gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud, hvor er de billeder geniale – og også godt svaret! Nej, Ono lider bestemt ikke, eller så kan man bare ikke se det på ham :)Super god blog, jeg elsker at læse dine indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahaha… jeg triller på gulvet af grin.Super fed respons, og du fik dig lige en ny læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg så dette indlæg, måtte jeg altså le! De billeder du har fået lavet, er da yderst morsomme, og jeg synes dit modspil til denne kommentar er super velovervejet og original! 🙂 Tak for at bringe et grin ind i min skoledag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Jørgensen

  Way to go, Line!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NLR

  GENIALT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Super fed måde at håndtere sådan en kommentar på! Og de billeder er altså bare skide sjove! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHAAAAHvor er det bare den sejeste kat og et sejeste svar på sådan en kommentar!Vi har selv kat, som er inde kat! Tror mere det vil være dyreplageri for den at blive sluppet ud!Prøver at lære Pixel (katten), at lave morgenmad:O))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CE

  Katten lider på ingen måde under, hvis de er inde. Det er kun luksus for dem at være ude og når man nu bor i lejlighed er det sikrest for dem at være inde.. og for at være helt ærlig, så har de det faktisk bedst med at være indekatte, da det at være udekat tit kan betyde at de bliver behandlet dårligt af andre mennesker, der ikke har samme syn på katte. og det kan jo så skabe en frygt for mennesker.. hvis de selvfølgelig bare har noget at lave indenfor, som jeg jo kan se Ono har, så tager de ingen skade 🙂 Min mor er selv dyrlæge og en af hendes venner har en kennel med katte. De blev absolut ikke skøre eller noget! jeg havde selv en udekat på et tidspunkt og han blev faktisk bange for os, fordi han garanteret havde mødt mennesker der ikke behandlede ham så godt. Han blev aggressiv og det betød faktisk at han måtte aflives – jeg siger IKKE at dette sker for alle udekatte, men det er bare min erfaring 🙂 Det er en rigtig fed blog du har! og Ono ser virkelig ud til at nyde livet indedøre 🙂 undskyld min lange kommentar, men jeg blev simpelthen nødt til lige at fortælle det fra et professionelt synsvinkel (min mors) //CE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHA! genilalt! Har selv 3 herlige indekatte og de kunne ikke have det bedre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahah, shit nogle fantastiske billeder 😀 kh Celine.www.celinekj.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hahaha det er noget af det sjoveste jeg har set længe! Du er sej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I er F A N T A S T I S K E !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • love it!…so funny!your cat is gorgeous!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit svar på den anonymes kommentar, er genial. Jeg synes, det er fedt at du tager det med humor. Og det er måske lidt i overkanten af den anonyme, at skrive at du er en dyreplager – eftersom personen hverken ved om Ono har det godt eller ej. Og nogle katte er jo indekatte. Jeg har altid haft kat og nogle af mine katte, har været indekatte også selvom de kunne komme ud. Så jeg synes ikke, at du gør noget forkert OVERHOVEDET! P.s. Fed blog 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER DET!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det genialt lavet! Det er virkelig fedt svaret, til sådan en latterlig kommentar.Af hvad jeg kan se, er Ono en meget heldig kat, og det er nogle super søde billeder, du har af ham 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt svaret 🙂 Du er sgu lidt sej line sofie.Min personlige holdning er at det er synd at holde en kat som indekat hvis den HAR været vant til at være udekat i lang tid. Ellers så "ved" den ikke hvad den går flip af, og bare man sørger for at aktivere den ind imellem (som jeg har set du har gjort) kan jeg virkelig ikke se problemet. Det er da et større problem at have katte rendende rundt på gaderne i KBH – de ville jo ikke klare den en dag. Men folk går i alt for små sko nogle gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg vil også være din kat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er det genialt svaret, Line. Sindssygt fedt, fik mig lige et godt grin.. ;)Og hvis du køber en kat fra den er killing, så kan man sagtens holde den som indekat, det er da noget forbandet vrøvl hende 'dyreelskeren' kommer med. Håber han/hun er godt flov nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  FANTASTISK!! Tak for dagens bedste grin 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahaha, du er sjov! Gynge-kat!Dumme spørgsmål besvares dumt, hvor er det dog langt ude….. "jeg skriver dette, da jeg er mod dyreplageri" hun går da bare i gang, hvis hun vil i krig med alle der har en kat, der ikke bor på en gård?! Heeelt vild åndssvagt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fedt – love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Haha, dagens bedste grin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Hold da op, tror aldrig jeg har grint så meget af et blogindlæg før! Det er helt igennem genialt. Og Som datter af en meget velanset katteavler, kan jeg vidst heller ikke andet end at ryste lidt på hovedet af den fine anklage om dyreplageri. Jeg tror Ono er en af verdens heldigste katte. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sej!! :)Ta' den "anonym". Og må jeg lige tilføje at hvis man skal prøve at irettesætte andre så tilføj et navn og en e-mail, det andet er for kujon agtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahahahaha! fuck hvor er det sjovt det her. Jeg får står udemærket den anonyme kommentar, katte skal også helst kunne være ude, men er nu sikker på din kat har det godt alligevel :)Hvor er de latterligt sjove de billeder!!AlbertheBlog: http://apj-photography.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • genialt! Og ja til den anonyme og som andre siger der er altså nogle katte som er inde katte. Et eksempel kan være min kære moders to katte. Den ene, en hun kat ved navn Diva, foretrækker at ligge i vindueskarmen og kigge ud i haven. Hun kan ikke så godt lide at løbe rundt derude. Om sommeren ligger hun dog på terrassen, men igen. LIGGER. En hel del katte er dovne 😛 Og jeg synes nu der ser ud til at Ono har det godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha! Sjældent har jeg grinet sådan af et blogindlæg – fantastiske billeder af Onos yndlingsbeskæftigelser!:oDDu er vidunderlig! Og selv om det er træls med debile kommentarer, så er det en udsøgt fornøjelse at læse dine modsvar! Virkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, mod dumhed kæmper selv guderne forgæves!Jeg vil gerne sige til "anonym," at jeg har fem katte (da jeg bor på en gård) og selvom de er udekatte (vi har en yderst katte-fjendsk gravhund, desværre, så de kan ikke være indenfor) har de et rum at være i, hvor de har fred for hundene og der elsker de at være. Det er nærmest kun to af kattene der gider at bevæge sig udenfor, og hvis de gør det er det for at snige sig indenfor i den fløj af huset hvor vi har B&B og der således ingen hunde er (og vi heller ikke selv er). Altså vil jeg konkludere, at kattene i virkeligheden foretrækker at være indenfor. Derfor er "anonyms" tese om, at det er dyrplageri fuldkommen latterlig. Det et virkelig fedt indlæg og jeg kan især godt lide Ono som en leprechaun! :-DThumbs up for at svare så flabet! Det er fandme fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHAH! Fuck, hvor er det sjovt! Du har håndteret "anonym"'s besked til dig helt rigtigt. Og jeg synes det virker som om Ono har det godt. Katte er i øvrigt ikke flokdyr, så de behøves bestemt ikke ta have en legekammerat. Når det så er sagt vil jeg aldrig selv have en indekat – for mig virker det ikke rigtigt (bemærk at jeg skriver for mig, og ikke for andre!) at have en indekat. Måske det skyldes, at jeg er vokset op på landet, hvor jeg bare har det sådan, at en kat skal kunne komme ud, og hvis jeg nu ikke er hjemme et par dage, vil jeg synes det er rarest at kunne lukke katten ud i de dage, og så stille dens mad i et skur eller, hvad man nu lige har mulighed for. (måske for naboen til at lukke katten ind og ud i løbet af dagen)Jeg SAVNER virkelig at have en kat, og er nogle gange ved at gå ud at mit gode skind, når jeg ser, hvor dejligt du og Ono har det med hinanden, men jeg bor på 5. sal nu, så for mig er det udelukket at få en kat nu. Det må vente nogle år. Jeg boede faktisk i en kælderlejlighed med egen indgang inden jeg flyttede hertil, men der kunne jeg ikke få en kat, da jeg boede ud til det der i Århus hedder "ringvejen", som er en meget trafikkeret vej, og hvis katten så skulle blive kørt over – ja det giver lidt sig selv, så er det ikke super hensigtsmæssigt.Det var måske lidt kattesludder fra min side, men hold op, hvor savner jeg at have en kat!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Genialt indlæg! Vi sad tre mennesker og var flade af grin. Godt comeback.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahahaha 😀 Jeg er sikker paa, at Ono har det rigtig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det genialt lavet! 😉 Det ser ud til at Ono har det rigtig godt. Jeg synes det er rigtig fint at du har lavet dette indlæg :o) Min kat er indekat når det passer ham (og det er nogle gange i meget lange perioder..) og han har bestemt heller ikke taget skade.. //Emma I

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hold da op, jeg tror denne anonyme også må være en af dem som skriver på ekstra bladet Nationen. sjældent har jeg set noget så dumt. Jeg har selv to indekatte – en som Uno og så en Bengaler(har det vist sig efterfølgende) og begge disse katte ville smide pelsen og ligge sig til at dø hvis de nogensinde kom ud. Da de var mindre kom de i sommerhus – med sele på og ingen af dem viste nogensinde lysten til at komme ud, så jeg tvinger dem ikke. så det er da noget fis at de bliver sindssyge og aggresive.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og forresten synes jeg, det er mega godt at lave det til humor i stedet for at gøre et stort nummer ud af det. Især fordi dem, der skriver sådan noget, ærlig talt bare snakker uden at tale, skriver før de tænker. De er lidt fjollede – så hvorfor ikke joine dem ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, nogle anonyme læsere kan bare være så skudt i hovedet. Og hallo, jeg fatter ikke dem, der spilder deres tid med at nedgøre ens blog eller det man laver. Hvorfor i al verden befinder de mennesker sig på din blog, hvis de hader den – de har ikke noget at lave her. Så gå dog!Åh, man kan blive så sur over nogen. Og din blog må alligevel have en charme og have værdi siden der er 989, der læser med…Så gå nu, jer der bare kommer med nedgørende og dumme kommentarer. I får jo ikke noget ud af det. Gå…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det er det sjoveste og sødeste EVER!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, for Onos sanser er blevet så svage, at han ikke kan finde ud af at bruge dem, de gange han har været på landet, og så ender han nemlig med at blive aggressiv og sur på dig, fordi det er dig der har valgt ham som indekat. Ja det er sådan det hænger sammen 😉 Elsker de billeder du har taget af ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det her er simpelthen klasse! Jeg er vist nød til at følge din blog 🙂 God værkstedshumor der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  love it!- har selv en dejlig kat, som går ude. synes også det er bedst sådan, men nogle gange fx hvis man bor i lejlighed er det jo ikke lige altid man kan lukke katten ud. desuden synes jeg det virker til Ono er en heldig lille kat, så synes personen har overreageret. synes det er en fed måde at svare igen på:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg tror ikke at Ono har et dårligt liv! I er jo et par der tydeligvis godt kan lide at hygge og være hjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHAHAHA!!!! Fuck hvor er det sjovt!Anonym er da for langt ude – HVIS det var dyreplageri var der nok en lov mod det i Danmark og jeg synes ærlig talt det er mere synd for udekatte der kommer ud blandt biler eller andre ting som katten kan komme til skade på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker dig altså lidt, Line Sofie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Line, den "bekymrede" anonyme læser har jo tydeligvis ret i sin bekymring angående Ono! Du er jo i sandheden den værste dyremishandler ever (!!) når du både giver Ono tøj på og fløjte og cykel og især når du laver ham om til en gyngekat!! Fy for den, en gyngekat!! 😀 :DOg det er også helt sikkert mit indtryk af dig at du slet ikke tænker på Onos ve og vel, vel? ;)…Nej, du, det er et pissefedt og sjovt indlæg 😀 Godt gået!Dumme (og særligt ukonstruktive) kommentarer kan man ikke bruge til noget, og det har jo intet med at være enig eller uenig at gøre.Ono er uden tvivl den heldigste kat <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det er det bedste indlæg nogensinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DU ER SÅ DEJLIG! Det der er så fedt lavet – jeg er så begejstret for de dejlige kreative tanker, der gemmer sig inde i dit hoved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  man kan jo sige at katten aldrig er alene hjemme, I ER JO ALTID HJEMME!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Li

  aahahahahahaha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvor er det langt ude med den kommentar fra anonym!Og hvis anonym synes bloggen er ligegyldig, hvor så bruge tid bådepå at læse bloggen OG kommentere… Indekatte "holder"! og trives ofte ligeså fint som katte der er vandt til at komme ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nice kommentar 😀 Super fed respons – endnu engang 😉 Hvis den anonyme og bitre person tjekkede Kattens Værns hjemmeside, ville han/hun også finde ud af, at der skam intet er galt med at have indekat! … Og de skulle vidst have forstand på hvad de skriver 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg eeeeeeeelsker det her indlæg.FUCK du er nice!!!!Hils Ono og fortæl ham at han ER den heldigste kat iverden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DETTE SKAL SKRIVES MED STORT FOR AT UDTRYKKE DET RIGTIGT.HVOR ER DU NICE!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hahahaha hvordan får du dog din kat til at hoppe så meget?det er ganske imponerende!!hahaha en fantastisk måde at håndtere åndssvage spørgsmål!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hahahahahahahahhahahha årrrh hvor er det fedt!!nu falder jeg i søvn med et smil på læben

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line – hvor er det fantastisk!Elsker dit humoristiske og småprovokerende svar. Nice one :)Her blev jeg lige endnu gladere for din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo det fedeste blogindlæg ever 😉 Ono er en heldig kat!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er virkelig grineren, men også en lille smule flabet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med det!! Sikke en god måde at håndtere den kommentar på!Klem til dig og Ono fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er du sjov! jeg kan godt lide billedet, hvor Ono spiller fløjte. haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahah hvor er I søde, Ono lider bestemt ikke på nogen måde herhjemme, og om sommeren er han ude på landet og får lov at komme udenfor og lege med sommerfugle og klatre i træer, jeg tror bestemt jeg ville vide det hvis han manglede noget :)Anonym til sidst: Måske skrev du selv kommentaren? Jeg synes ikke jeg er nedladende, jeg synes tværtimod jeg håndterer det med lidt humor. Til gengæld synes jeg den kommentar jeg fik var nedladende, hvad bilder folk dig ind? Jeg vil ikke sige det var velovervejet eller særlig konstruktivt eftersom hun/han skriver at jeg er dyrplager og reklamerer for det, at jeg er egoistisk og ikke mindst at det jeg gør mod min kat er helt forkert, det står sort på hvidt. Hvis du vidste hvor mange negative kommentarer jeg skal svare på ville du nok falde ned fra din høje trone. Jeg er sgu nødt til at håndtere deres/jeres mavesure negative kommentarer på en måde så det i det mindste bliver lidt sjovt for os at være her:) Det er jo helt i orden at du synes min blog er ligegyldig – for det har du helt ret i, den tjener på ingen måde noget større formål, det er bare min dagbog, og du kan jo bare lukke den hvis du synes det er kedeligt at læse:) – god!Hav en dejlig søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahaha, hvor er det bare sjovt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 🙂 Skønne billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • indekatte bliver ikke sindsyge! Altså altså altså ukloge anonyme, som er imod dyre mishandling, du skal da lige ha' styr på dine facts og så bruge tid på at bekæmpe rigtig dyre mishandling, for det er der meget af!Jeg kan godt forstå hvorfor nogle kan have den mening at det er syndt for katten, men katten tager altså ingn skade. Du kan jo bare se hvor aktiv Ono er XDJeg tror lige Ono skal komme og motivere mine tykke katte til at være list mere aktive ;Dthefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hahaha, hvor du fed! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvorfor skal du være så nedladende?Der kommer en og skriver nogle ting til dig, som modsat mange negative indlæg, er velovervejede og baseret på nogle reelle bekymringer. Ikke nok med at din blog er virkelig ligegyldig – du kan ikke engang behandle et emne med respekt og svare på en ordentig måde. Du behøver ikke være enig, men come on!Og det kan da være bedøvende ligemeget om personen er anonym eller ej – I kender jo alligevel ham eller hende. God!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du er så cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Haha, du er genial. Det fedeste indlæg jeg længe har læst! Og hvor kreativt, ikke at forglemme 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt det altid er anonyme der kommer med den slags kommentarer. Det mindste man kan gøre er at give sig selv til kende når man åbenbart har så meget styr på tingene, som denne anonyme åbenbart har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, åh, hvor et fantastisk indlæg – jeg elsker billedet af Ono, der spiller fløjte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din blog er sej, din kat er sej, din kommentar er sej – alt i alt über sejt! ps. gid min indekat var lige så aktiv som Ono 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eat my dust 😀 Hvor er det bare et super fedt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et godt svar på den kommentar! Jeg har selv en indekat, og han er mig bekendt absolut ikke sindssyg! ;)Elsker disse billeder af Ono!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det der det er simpelthen for sjovt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MAB

  Hvor er den sød! Jeg har altså haft indekat i 10 år – og hvorimod at det måske er rigtigt nok at to katte kan have det lidt sjovere engang imellem, så kan katte altså sagtens klare at være indenfor, og også sagtens alene, hvilket man jo også tydeligt kan se på din 😛 Elsker tegningerne, de er geniale!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha! Super fedt!Karla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg er vild med din kat!! 😀 HVor er de nogle så fede billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det her er virkelig det sjoveste i verden! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er flad af grin 🙂 Den hygger sig da tydeligvis!www.pernillecoco.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Good on you, Line! Der er ikke noget værre end den slags kommentarer, rene angreb uden noget konstruktivt at bidrage med.. og som sjovt nok 99,9% af gangene er fra anonyme kilder. Jeg bliver så harm altså!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • geniale billeder! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hahaha fucking nice indlæg! der er faktisk katte som er "indekatte" det sgu rigtig!//Sine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt lørdagstemning