Videoblog

LINKLISTE TID

Hej allesammen. Mega længe siden jeg har skrevet noget. Men nu tænkte jeg det var tid til at opdatere min gamle linkliste hvor jeg linker til andre blogs. Det fungerer altså ikke sådan at jeg linker til alle og så linker de igen, jeg linker kun til blogs jeg selv læser og synes er interessante, og folk skal altså også kun linke til mig hvis de gider følge med her. Så det her er ikke noget ‘lad os bytte links-indlæg’ men blot at nu vil jeg opdatere min liste og I må meget gerne skrive et link i kommentarfeltet hvis I kender nogle fede blogs eller har en selv I synes jeg skal tjekke ud, og så kan det være jeg opdager nogle nye der kommer med på listen. Jeg har allerede en masse der skal på, og nogle der skal ud, men skriv endelig, jeg elsker ny spændende læsning. Ti nye blogs på min linkliste får også lige et ord med på vejen med billede og link i et indlæg for sig, altså ti nye blogs som jeg synes er rigtig fede og som jeg ikke kendte/havde på i forvejen. Så skriv alle de blogs I synes jeg skal tjekke ud. Det er ligemeget om bloggen er ny, stor, populær, gammel, udenlandsk eller ukendt, jeg tjekker alt ud.

124 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videoblog