Exhausted

Jeg ville egentlig gerne lave et indlæg fyldt med flotte billeder og overskud, men jeg har det bare ikke. I stedet vil jeg lige skrive status over dagen:

4.30: Jeg vender og drejer mig i sengen og kan ikke sove. Ender med at give op og gå i bad. Dagen er igang og jeg er dødnervøs.
7.45: Jeg tager min cykel og kører ud til uni hvor jeg skal til min første eksamen fra 9-12.
8.15: Jeg er fremme og skal nu finde lokale 16.1.32 et sted jeg aldrig har været før, det tog mig også godt 25 min. da jeg starter med at lede ude foran bygningen i stedet for bare at gå ind og følge skiltene med pile.
9.00: Min skriftlige eksamen er igang.
12.00: Eksaminen slutter og jeg afleverer, jeg har en god fornemmelse i maven selvom det kunne være gået bedre (men det er slet ikke som sidste gang som I nok husker, den eksamen bestod jeg btw)
12.30: Skynder mig ind og køber en sandwich som jeg hurtigt får slugt, og så direkte videre til næste adresse hvor jeg har eksamen igen.
13.00: Næste eksamen er i gang, alle skal holde et mundtligt oplæg og vi skal være der til at se og stille spørgsmål til hinanden.
15.30: Min mundtlige eksamen går igang og varer en time.
17.30: Jeg er færdig.
18.30: Hjemme. Jeg er så træt og udmattet, men også virkelig lettet. P har brugt hele dagen på at gøre rent og hyggeligt og har købt cola og kirsebær til mig. Resten af aftenen skal bruges på film og så skal jeg sove.
Nu er der bare tilbage at krydse fingre for jeg har bestået min skriftlige eksamen i dag også, og så er der kun 2 more to go. Hav en dejlig aften.
ps. nu bliver der tilføjet en 2.30: Jeg har endnu ikke fået søvn, min overbo har valgt at holde fest, på en hverdag og uden at skrive det på en seddel i opgangen. Jeg er rasende og har nu banket op i loftet. Det lyder nu til at festen er slut og jeg endelig, efter næsten 24 timer, kan få mig noget søvn. Godnat

7 kommentarer

 • Anonymous

  Årh, jeg var gået totalt ballistic på mine overboere, hvis de havde spoleret min søvn efter sådan et døgn. Var det ikke mandag? Tirsdag? I går? (Forgive me, jeg læser selv til eksamen ;P)Anyways, til lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder virkelig hårdt. Men du har nok klaret det rigtig godt. og tillykke med den allerede bestået eksame. Louise-Nathalie.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, det lyder hårdt! Stakkels dig. Du har sikkert klaret dig godt alligevel. Jeg er ret vild med din blog, har været herinde et par gange nu, og den fanger mig helt sikkert. Du er meget talentfuld og gud, din lejlighed er lækker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • krydser også fingre for dig! Men mon ikke du består 🙂 vildt at du kan holde til så meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg krydser fingre for dig! Det skal nok gå! :-)- Jps. Hvilken skabelon bruger du til din blog? Altså hvordan kan du lave den så bred?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det lyder godt nok som en udmattende dag. Men du har klaret det godt og jeg er sikker på du også bestod denne dags skriftlige eksamen :-)Held og lykke med de kommende eksaminer og hav en god aften med film og søvn! 🙂 Det har du fortjent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, to på en dag og så håber jeg at du får dig en god nats søvn!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

little things