Jamen, hva' så med P?

Laser tattoo removal: picture update

I dag var jeg til min 9. gang hos laser tattoo removal. De fik begge en 9. gang, men det var diamantens sidste gang og ‘fragile’ skal have en tur til når jeg er kommet hjem fra Kina. Egentlig burde jeg vel vente med at vise jer billeder til om 6 uger hvor man kan se hvor meget der er sket på 9 behandlinger. Men om 6 ugers tid vil jeg så vise jer billeder igen, men kun billeder fra 1. gang og 9. gang. Så i dag får I dem allesammen og om 6 ugers tid får I så lige billeder fra 1. gang og sidste gang. Billederne er taget hos clinic spectra og de må ikke bruges uden min tilladelse. Mine tatoveringer har været stædige. Eller det vil sige der var rigtig meget blæk i, som I nok kan se på billederne inden jeg blev behandlet. Så min diamant har fået sidste gang og derfor i alt fået 9 behandlinger. ‘Fragile’ ender nok med at få 10 behandlinger i alt, måske 11. Efter 7. behandling er det gratis, det er clinic spectras garanti. De fjerner de fleste tatoveringer på 3-7 gange, men nogle er mere stædige end andre, som min f.eks. Så det har været rigtig godt med den garanti for mig for nu betaler jeg jo ikke mere til det. Selvfølgelig ville jeg helst have de var forsvundet på 3 gange, men I ved hvad jeg mener. Jeg har samlet nogle af jeres spørgsmål omkring det og samlet dem herunder.

Behandlingen

Man starter med at komme ind og smide sine sko. Derefter bliver man budt på the/kaffe/vand og lækre chokolader og karameller. Der er en hyggelig stemning, stedet er ikke så stort, men jannik som ejer det og som fjerner alle tatoveringerne er sød og afslappet. Første gang udfylder man nogle papirer, men ellers sidder man et øjeblik mens han ordner nogle ting og så kommer man ind i et lille rum hvor der er en stol og de maskiner han bruger. Så får man nogle beskyttelsesbriller af en art på, sådan nogle smarte nogen med farve. Det første han gør er at tage billeder af tatoveringen/erne og mens han ordner dem og lægger dem ind på sin computer, sidder man og køler sine tatoveringer med iskold luft. Når man så har gjort det går han igang med at skyde dem med laser. Som han selv siger er det ikke nogen spabehandling, men jeg vil klart sige det er til at holde ud, og jeg piver aldrig. De første gange var Ida med for at holde mig i hånden, men siden har jeg bare gjort det alene. I må derfor gerne tage en med som kan stå derinde med jer, han har ekstra briller:) Efter behandlingen får man salve på dem og  bandager.

Hvor lang tid tager det?

Selve behandlingen når man er der tager måske maks 10-20 minutter. Det er altså inklusiv at komme ind og smide jakken, lidt ventetid, få noget at drikke, køle huden, få skudt med laser, få salve på, betale, tage tøj på og gå ud. Selve laserbehandlingen hvor han skyder med laser tager måske 30 sekunder – 1 minut pr. tatovering. Det er altså derfor meget hurtigt overstået. Det er selvfølgelig tiden på mine to tatoveringer med den størrelse de har, hvis de er større tager det jo lidt længere tid. Men det tager slet ikke så lang tid som at få den lavet. I forhold til hvor lang tid det tager til de er væk, ja, så er det ikke til at sige. Hans garanti er maks 7 behandlinger man selv skal betale, skal de/den have mere er det på hans regning. Mellem behandlingerne skal der gå 6 uger.

Gør det ondt?

Som sagt er det ikke nogen spa behandling, men det er altså virkelig ikke slemt. Det går hurtigt og det niver lidt, men man er i gode hænder og hvis man har brug for det kan man holde en pause og køle huden lidt ned. Jeg synes ikke det er slemt og vil sige jeg har prøvet værre. F.eks. vil jeg hellere have laserbehandling end jeg vil have lavet et hul hos tandlægen eller flyve for den sags skyld. Så det er jo ikke til at sige, men jeg har altså ikke tudet over det og det er hurtigt overstået. Man har jo også fået lavet tatoveringen i første omgang som er en nål med blæk ind i huden, det synes jeg er værre.

Hvad koster det?

Prisen afhænger af str. og motiv. Læs hans priser på hjemmesiden her.

Jeg har været rigtig glad for Jannik. Han er super sød og nede på jorden, han passer godt på en. Han er altid i godt humør og tager al den tid I har brug for. Han stresser ikke over en kunde og har sat rigelig tid af til hver enkelt. Stedet er dejligt og roligt. Desuden har alle behandlinger jeg har fået været uden problemer. Min hud er helet flot igen og det eneste der er sket er at tatoveringen er falmet. Desuden holder han sit ord, maks 7. behandlinger, og han skynder sig ikke at smide en ud når man så har fået 7. Han behandler dem til de er færdige og han er dygtig og grundig. Jeg har været meget glad for jeg valgte at gå til ham, og jeg vil klart anbefale ham til alle der overvejer at få fjernet en tatovering. Det er jo ikke alle der har ligeså stædige tatoveringer som mig, der er jo en grund til han har den garanti.

Læs alt om hans priser, behandlinger, adresse osv. på deres hjemmeside her. Og spørg endelig hvis der er noget I vil vide. For en god ordens skyld må jeg hellere sige at jeg ikke er blevet betalt for at skrive om clsp, ej heller har jeg fået behandlingerne gratis. Jeg er en helt almindelig tilfreds kunde der vil give tippet videre.

28 kommentarer

 • Sarah

  Hvor lang tid har det taget dig i alt at få dem væk ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for de fine billeder. Går selv og overvejer det samme. Så fedt lige at kunne se lidt billeder. Der sker da alligevel meget hver gang!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hejsa,

  Jeg er selv igang med en behandlinger på to tatoveringer inde hos Clinic Spectra. Jeg har overstået min 7. behandling og mine tatoveringer ligner enormt meget dine på dit 8. behandlings billede.. Nu er det jo noget tid siden at du er blevet færdig med behandlingerne, er dine tatoveringer gået helt væk med tiden? 🙂

  Jeg synes stadig de er ret tydelige selv ved sidste behandling, så ville bare høre hvor godt det ser ud efter 1 års tid eller 2 🙂

  mvh

  Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Åh endelig:) Glæder mig også til at se, når de er helt væk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Hej Line,
  Jeg undrede mig lidt, og har gjort det før, hvorfor er det du altid skriver så udtrykkeligt at du ikke har fået betaling for det du for eksempel skriver i et indlæg som dette. Jeg tænker om du selv har en politik omkring det eller om du har oplevet den gode gamle jante snige sig ind. Synes det er en skam at så mange bloggere føler at de skal forsvare sig selv på forhånd. Personligt ville jeg da kun synes det var fedt hvis du havde fået behandlingerne gratis, for jeg ville stole nok på dig når jeg kan lide din blog til at vide at du kun ville anbefale det hvis det var ordentligt. Anyway, ved godt det er rimelig meget ude af kontekst, synes bare der er en tendens til at bloggere for tiden skal forsvare sine indlæg hvis de anbefaler noget, og sådan synes jeg slet ikke det burde være, det er din blog og du burde skrive om hvad du ville med eller uden betaling, jeg ville i hvert fald stole lige så meget på dig og dine indlæg hvis du ikke skrev det.

  Anyway, skønt at dine tatoveringer snart er væk og rigtig god tur til Kina!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej Terese
   Det er simpelthen bare for at have helt klare linjer. Der er rigtig tit hvor jeg har tippet om noget og folk så er blevet sure over ‘skjult reklame’ som jo er ulovligt. Jeg har bare aldrig lavet skjult reklame og jeg blev træt af folk skulle tro det. Jeg ved godt der findes mange læsere, som dig, som stoler på mig, men det er simpelthen kun for at være 100% på at alle ved om indlægget er sponsoreret eller ej. Jeg har nu ikke lavet mange betalte indlæg endnu, faktisk kun et tror jeg, og der skriver jeg det også. Jeg synes det er bedst at vide for folk. Jeg synes også det er en lidt ærgerlig tendens, men hvis jeg skriver det i indlægget så slipper jeg for at svare på det 300 gange på mail eller i kommentarfeltet, og det er simpelthen kun derfor:) Jeg er ked af det virker.. lidt åndssvagt måske. Men jeg er rigtig glad for du stoler sådan på det jeg skriver, jeg kunne heller aldrig finde på at lyve 🙂 Tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Terese

   Det er også helt forståeligt, men lidt øv at det skal være sådan ja. Men tak for dit svar og jeg følger i hvert fald stadig med, betalte indlæg eller ej. Hehe.
   Mvh Terese. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor sidder dine tatoveringer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   en på håndleddet, den anden på underarmen:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Okay. 🙂 Men det er faktisk utroligt at tænke på, hvor meget man egentlig kan fortryde dårlige og hurtige valg. Jeg har en stjerne på underarmen – sommetider hader jeg den, andre gange elsker jeg den. Jeg går lidt med tanken om, at få den fjernet godt nok. Hm

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   ja det er rigtigt.. 🙂 Man skal virkelig huske at tænke grundigt over sine tatoveringer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Har du fået en samlet pris på dine tatoveringer, da du har fået dem laser behandlet samtidig eller har du betalt en fast pris for dem hver for sig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   jeg har betalt 900 pr. tatovering pr. gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor længe skal man gå rundt med forbindingen efter hber behandling?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   3 dage efter 🙂 på behandlingsdagen og så 2 dage efter, så 3 dage i alt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fedt at vide, at det kan lade sig gøre. Har altid været lidt skeptisk mht. om de virkelig kunne fjernes igen. Glæder mig til at se, når de er helt væk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hvorfor fik du tatoveret “Fragile”? Pga. Stings sang eller hvad står det for?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ja ville også gerne vide hvorfor du for dem fjernet! eller hvorfor du fik dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Jeg fik dem meget spontant, og det skal man aldrig gøre. Jeg får dem fjernet fordi de ikke betyder noget for mig og fordi jeg har lidt dårlige minder forbundet med dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha.. Tror du nogensinde de går helt væk?

  Har en en pænt stor tatovering på benet, som ifølge det sted vil koste op mod 30.000 kr at få fjernet, hvis den altså kræver 7 behandlinger. Og det vil jeg tro den gør, for den er stor og har også meget blæk.

  Øv øv hvor et dumt valg jeg tog dengang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Ja selvfølgelig kommer de til at gå helt væk, som du kan se er der ikke langt endnu 🙂
   Ja det var et dumt valg, sådan har jeg det også, men jeg er så glad for de snart er væk, det gør mig virkelig glad!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har set billeder af folk som har fået fjernet sine tatoveringer hvor man stadig kan se noget af den. Håber dit bliver pænt.. Grundet dit indlæg har jeg besluttet mig for at sparer sammen så jeg kan komme af med min også 🙂 så glæder mig til at se dine være helt væk..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Jaa men de går helt væk det er 100%.. ja det er en god idé, man bliver glad for det. Og husk man ikke betaler alle pengene på én gang, så føles det ikke som så meget igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  hvorfor har du valgt at få dine tatoveringer fjernet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da helt ferie, hvor lyder det besværligt, at få dem fjernet 😮 Det havde jeg godt nok ikke forestillet mig. Man bør virkelig være omhyggelig med sit valg med at få en tatovering, og hvis man vælger det, så være helt 100% sikker på, at man har valgt det rigtige mønster/motiv/tekst, eller hvad man nu vil have.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jamen, hva' så med P?