West lake (billedtungt indlæg)

at savne

Dette indlæg har egentlig ikke noget formål. Men jeg har brug for at skrive mine tanker ned og derfor er det heller ikke rettet i. Det er skrevet lige fra hjertet og sikkert meget rodet. Jeg har det rigtig godt i Kina, det har jeg. Og jeg nyder hvert minut fordi jeg ved at denne mulighed er fuldstændig enestående. Jeg kommer aldrig til at opleve det igen, aldrig. Jeg elsker at bo her, og selvom der er nogle ting jeg kan savne ved Danmark, så er det bare så lidt at det er til at leve med. Jeg sætter mig ud på vores altan hver morgen og spiser min morgenmad og nyder at jeg har fået denne her mulighed. Jeg nyder at tage ud og spise det lækreste mad med mine venner til ingen penge. Jeg nyder mit dejlige værelse med fantastisk udsigt. Jeg nyder Kina. Det gør jeg. Men de sidste par dage er savnet begynde at gnave rigtig meget. Jeg kan mærke jeg savner en der holder om mig, kysser mig på panden, nusser mig i håret og får mig til at føle mig tryg. Jeg er begyndt at søge rigtig meget den omsorg som jeg savner. Det er meget nyt for mig. Jeg har brug for kram, og jeg har brug for at være sammen med de andre hele tiden. Sådan er jeg egentlig ikke. Ikke derhjemme i hvertfald. Jeg troede jeg ville være meget mere alene her i Kina, på den måde at jeg ville trække mig lidt væk, gå ind på mit værelse og være alene, hvor de andre måske ville være mere sociale. Men det har jeg endnu ikke gjort. Jeg sover selvfølgelig alene og jeg ligger da også alene på mit værelse nu, men det er jo hele tiden med de andre omkring mig.

Om under 2 uger kommer min bedste veninde Ida og tager på eventyr med mig her. Det er så stort for mig at hun gør det. At hun tager hele turen ned til mig, og bruger en masse penge på flybillet så hun og jeg kan opleve det her sammen. Jeg glæder mig helt vildt. Der er så meget vi skal se og jeg er allerede igang med at planlægge en masse ting, det bliver fantastisk. Vi skal spise god mad, snakke, grine, shoppe, tage en masse billeder og tage på eventyr i Kina sammen, noget jeg aldrig havde troet jeg skulle opleve med hende. Og hun tager en del af Danmark med, en del af alle dem jeg savner, og jeg tror det vil forny mig med energi at hun er her. De næste 2 skoleuger kan kun gå for langsomt og så har jeg ferie en hel uge med hende. Jeg kan næsten ikke tro det er rigtigt, jeg har meget svært ved at beskrive hvor meget det betyder for mig og hvor meget jeg glæder mig. Den bedste beskrivelse må være at jeg smiler hver gang jeg tænker på det, og jeg kan mærke det fra hjertet og helt ud i fingerspidserne. Det er så vildt.

Nu vil jeg gå i bad, og nyde at jeg savner. Nyde at jeg har det her ophold, og at jeg har det godt. For før jeg ved af det, så er det slut.

6 kommentarer

 • Syntes faktisk at det er helt fint at have det på den måde, for det viser bare hvor meget du elsker P, din familie og ikke mindst dine venner og veninder.
  Savn er ikke nødvendigvis en dårlig ting, det føles bare til tider helt forfærdeligt, men hvis du tænker over hvad det betyder, så er det vel tegn på noget godt?

  Måske er det bare noget rod jeg siger, men inden i mit hovedet giver det mening, så det håber jeg også det gør for dig<3

  Jeg er helt sikker på at du vil få "fornyet energi" efter at din veninde har været på besøg, og det er da en helt fantastisk oplevelse for begge af jer! 😀 Jeg mener, hvor ofte kommer man lige til Kina, og så endda med sin veninde! Jeg syntes også at det er helt utroligt stort af hende at hun kommer til Kina for at besøge dig, for det er vel ikke ligefrem billigt, men tror at det bliver en af de bedste uger i jeres begges liv<3

  Line Sofie, du er sgu en fantastisk pige, og lige nu er du på et fantastisk eventyr, og pludselig så er det overstået, så bare nyd alt ved det så længe det varer, både de gode og de dårlige ting<3

  Vi er ihvertfald med dig hele vejen. Vi er lige her for at støtte dig, og nyde dine fortællinger fra Kina 🙂

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Du er altid så sød Caroline.. mange tak :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Prøv evt. at vende den på hoved, og tænk over, hvor taknemmelig man også bør være, at man har nogen at savne. At man har nogen som tænker på én og at man har en masse at komme hjem til. Det er ikke noget alle kan prale med og jeg kender mange piger, som har været singler i 3-4 år og er utrolig ensomme og desperate.

  Kh hende som også har et langdistance forhold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Det er nemlig rigtigt; nyd det så godt du kan! :- ) keep going strong, you’ll only get stronger.

  Tak fordi du beskriver dit eventyr, det er smukt at læse om så store følelser og oplevelser i spil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare dejligt, at du har lyst til at dele dine tanker, følelser og spekulationer med os. Det gør din blog en tand ekstra lækker og personlig. Hvor er din bedsteveninde altså bare fantastisk! Et stykke af Ida kunne vi godt alle sammen bruge. Ha’ det fantastisk, Line!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Smukt 🙂
  Jeg syntes du skal mindes dette indlæg hver gang det bliver svært og savnet tager for meget over. Du har nemlig helt ret – det er kun én gang i livet man får denne oplevelse (hvis man da nogensinde gør!) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

West lake (billedtungt indlæg)