On my desk

Lørdag i Kina

I dag har vi været på et rigtig godt marked. Min languagepartner foreslog at vi tog derud med hende og vi sagde ja. De var en lang gade med de fineste gamle kinesiske butikker. Der var så meget godt, fine smykker, punge, tørklæder, vifter og alt muligt andet. Vi var inde og drikke te i det fineste tehus, det kan slet ikke forklares. I skal glæde jer til at se min Kinafilm hvor jeg bl.a. har filmet derinde. Vi havde en rigtig hyggelig dag og tog til sidst hjem og hentede vores cykler på uni, cyklede ned på en hyggelig gade i nærheden og købte is shakes med hjem til de der ikke var med i dag. Jeg vil ikke skrive så meget om i dag, jeg er virkelig træt. Så I får en ordentlig masse billeder i stedet og så kan I selv danne små historier. Ret let sluppet for mig ikke:)? Nej, jeg skal selvfølgelig nok fortælle en masse snart. Men nu er det sent, og jeg har ikke haft tid til at lave indlæg på andre tidspunkter, så det bliver sådan. Nu vil jeg lægge mig til at sove, det har været en lang, men fantastisk dag.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my desk