I'll be there for you

Mine nye briller

Undskyld for alle de photobooth billeder. Det er bare så nemt. Og hurtigt. Jeg skal nok vise et bedre billede en anden dag. Jeg er rigtig glad for mine nye briller, og selvom styrken ikke er så høj har det virkelig hjulpet. Jeg kan se hvad der står på tavlen nu og bladene på træerne. Det er virkelig skønt. Stellet er ret simpelt, det er sort men så er siderne mørkebrune/træagtige, det er virkelig flot, så det må jeg selvfølgelig vise et bedre billede af snart. I morgen er det sidste skoledag inden ferien, fredag kommer Ida. Vi skal allerede afsted tidligt om morgenen, Cæcilie og jeg. Så vi når ikke i skole fredag. Cæcilie får besøg af sin lillesøster som kommer lørdag morgen. Så vi tager sammen til Shanghai, henter Ida og sover på hotel til lørdag hvor Cæcilies lillesøster kommer. Og så tager vi sammen hjem igen. Jeg glæder mig som et lille barn til Ida kommer. Men kl. er 22 her og jeg skal tidligt op i morgen, så det bliver et kort indlæg med et lille billede af mine briller. Jeg vil smutte i seng igen, jeg har lige rykket rundt på værelset og det føles meget rarere at ligge her nu. Godnat.

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'll be there for you