Lørdag i Kina

syg

Syg i dag. Kedeligt. De andre tog i skole kl. 8 og havde fri 11.25, men de timer føltes som en evighed for mig der lå alene herhjemme. Øv hvor er det kedeligt. Til gengæld har jeg underholdt mig selv med gossip girl sæson 5 som eeendelig er kommet, jeg har ventet i måneder på den skulle begynde. Så har jeg lavet lidt lektier og tænkt en masse tanker. Senere i dag skal jeg ud og hente mine nye briller som de har været 1 dag om at lave, ret vildt ikke? Jeg gav ca 600 kr. for stel, tjek og glas, og min languagepartner har sagt til mig i dag jeg skal bede om gaver, fordi det åbenbart er normalt her i Kina at få gaver i butikkerne. Så det er rimelig god pris i forhold til Danmark. Men det er da også min languagepartners skyld jeg fik pruttet dem en del ned, hun kan sgu nogen tricks den pige. Men dem vil jeg så vise jer senere. Det er mit første par briller og jeg synes stadig det ser lidt underligt ud til mig, men jeg fandt dem jeg synes var fedest (ej okay, de flotteste jeg prøvede kostede bare 1500 for stellet, så jeg tænkte det måtte blive en anden gang) så det skal jeg nok vænne mig til. Ellers tror jeg dagen i dag står på lidt film, lektier og bare afslapning. Her er det jo også bare hverdag. På fredag kommer Ida, jeg glæder mig så absurd meget. Så I får en masse billeder og indlæg når hun er her, vi skal så mange sjove ting. Nu vil jeg smutte igen, der er en kold cola zero der kalder på mig fra køleskabet.

9 kommentarer

 • God bedring smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er du dog bare smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lei J

  Hej Line Sofie,

  Tak for en hyggelig, personlig, spændende og BILLEDskøn blog.
  Jeg nyder at læse om dit liv i Kina og se de fantastiske billeder derfra. Det er sjovt, som der både kan være så gråt/tåget og farverigt på samme tid. Det kan jeg huske, fra da jeg selv var der i 2008 og det, synes jeg også, kommer også til udtryk på dine billeder!

  Her til december skal jeg til at skrive SRP med emnet: Kommunismens syn på individet i Kina. Jeg tænkte på, at det ville være muligt (til den tid) at få dig til at oversætte det lille stykke tekst, der er på de fleste propaganda-billeder af Mao? Det ville være en KANON hjælp!

  God bedring 🙂

  Mange hilsener
  Lei

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Ja det vil jeg gerne 🙂 det er god træning for mig !

   og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så dejligt at sæson 5 er kommet!
  God bedring(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er det sjovt at læse om livet i Kina. Alt der nede synes så anderlede og spændene. Og dine billeder der over fra er så SMUKKE.
  Glæder mig til at se dine nye briller! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Uhh… Gossip Girl – på hvilket site ser du det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Kunne jeg også MEGET godt tænke mig at vide, er ved at dø over jeg ikke kan se det 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åh, det er ekstra hårdt at være syg, når man er væk hjemmefra. Da jeg var 19 flyttede jeg et år til Barcelona, og jeg elskede det! Alligevel var der ikke noget tidspunkt, jeg kunne længes så meget hjem, som når jeg var syg. Altså, det er virkelig ikke for at “rub it in”, men bare for minde dig om, at hvis du længes lidt mere i disse dage, er det helt naturligt – man savner den omsorg, man normalt ville få, og så har man nok også bare for god tid til at tænke over tingene.
  Jeg håber, du hurtigt bliver frisk igen, men jeg er sikker på, at hvis ikke zero’en gør underværker, gør udsigten til Idas besøg! 🙂
  Rigtig god bedring, søde Line Sofie!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag i Kina